A+ A-

Ájulás 7. rész

Befejező rész
Végignézett a társaságon, megsimogatta a mellette fekvő Ernő testét, szép lassan az izzadt mellen át le a farkáig. Odahajolt, egy csókot nyomott rá, majd megszólalt:
- Ezt kár lett volna kihagyni. - Laurához fordult, rámosolygott és megkérdezte: - Élsz még? Ahogy elnézem, rendesen elintéztek.
- Szerintem meghaltam. Mint akit egy mozdony ütött el. Mi történt, mi az hogy elintéztek?
- Semmi, csak a fiúk megtalálták a lakáskulcsodat, idehozták, én meg úgy gondoltam, hogy ezért a becsületességért megérdemelnek egy kis jutalmat. Te voltál a bonusz...
- Csak nem? Mindegyik megbaszott? - nézett le Laura meggyötört ölére - Atyavilág, akkor értem, miért akarok atomjaimra esni.
- De bizony, előbb Feri farkalt meg el, aztán még szép sorjában megdugott mind a három srác. Nem nagyon tiltakoztál ellene, igaz nem is láthattad, hogy mi történik, csak a vége felé nem akartad már annyira. De azt hiszem megérte az élmény, tudnak ezek a srácok, csak jó partner kell nekik. Még nekem is jutott belőlük egy kis "maradék" - ezzel a mellén csorgó spermát kezdte kenegetni.
- Ti is tudtok, azzal sincs baj - szólalt meg Ernő. - Laurának majdnem olyan jó a segge is, mint a puncija - nevetett fel. Ebből Laura rájött, hogy reggel feltehetően ennek a srácnak a farka járt a fenekében, de akkor a fiú hason feküdt, nem hanyatt, csak az izmos farát látta. Most jobban megnézte, rácsodálkozott a már ernyedt faszra, s egy pillanatra elborzongott: már értette, hogy mi adott tekintélyes igénybevételt szegény fenekének.
- Most végre rájöttem, hogy Péter miért szeretett téged kúrni - fordult Ernő Ildihez. - Régen élveztem akkorát, mint a te forró puncidban.
- Laura szája utolérhetetlen - kontrázott Marci a fotelből, miközben farkán matatva sóvárogva nézte, ahogy az ágyon oldalt fekve kivillantak hófehér, apró fogai.
- Tőlem repetázhatunk - szólalt meg ismét Ildi, aki akkor már célirányosan simogatta Ernő farkát, nem is eredménytelenül. Feri is kinyitotta a szemét, addigra kissé kialudta a korábbi igénybevételt. Hamar átlátta a helyzetet, de úgy dönthetett, hogy neki elég lesz az előbb már alaposan megismert nő, vagy talán ismét aludni készült, ezért vette az utat az ágy felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 24. péntek 05:34
Nagyon jó
#3 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:30
Nagyon jó.
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:35
Hű, jó hosszú nyes
#1 Törté-Net 2011. 06. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?