A+ A-

Laura ébredése 11. fejezet

Fordítás
Azt az üdítő és mindent elsöprően boldogító délutánt követően, amikor ismét lefeküdt Rickkel, Laura valószínűleg rosszabbul érezte magát, mint valaha. A problémák, amiket igyekezett megoldani, vagy legalább elfelejteni, most minden eddiginél nagyobb erővel törtek rá. Nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy Rick gondolta. Szeretett a férfival szeretkezni. Azt hitte megőrül a vágytól és szinte természetfeletti erővel tört rá a gyönyör. A teste még napokig fájt, miután a férfi így elbánt vele.
De ettől még a vonzódás, amit Karen vagy Rina iránt érzett, kicsit sem csökkent.
Minden éjjel velük álmodott. Egyikükkel vagy másikukkal. De a legrosszabb csak akkor következett, amikor már egyszerre jelentek meg az álmaiban, ahogy kettejük között fekszik, és a két lány együttműködik azon, hogy őt a gyönyörök földjére juttassák.
Mindezek ellenére igyekezett mindkettőjüket elkerülni a munkahelyén, és végül, kétheti a vágyaival folytatott birkózás után, sikerült száműznie mindkettőjüket a lelkéből és már hosszú időt tudott úgy eltölteni, hogy nem gondolt egyik lányra sem.
Minden tökéletesen ment, amíg egyik nap meg nem szólalt a csengő, és amikor kinyitotta, Laura Rinát találta az ajtó előtt.
- Hello! - mosolygott rá Rina, mintha az előző találkozásuk nem is olyan kínosan ért volna véget, mint ahogy.
- Hello! - mosolygott vissza Laura halványan és a szíve ismét lüktetni kezdett a mellkasában.
- Fogadok, nem hitted volna, hogy valaha viszont látsz még, igaz? - kacagott Rina zavartan.
- Valóban nem.
- Nem akarsz behívni?
- Még a végén azt hinnéd, hogy valami hátsó szándékom van vele - válaszolta Laura komolyan.
Rina torokszorítóan gyönyörű volt. A haja rövidre volt vágva, így kilátszott hosszú, fekete hattyúnyaka, amely olyan tökéletes és hibátlan volt, akárcsak kecses kulcscsontja és vállai, melyeket mintha csak egy mesterszobrász faragta volna ki. Egy kivágott nyakú blúzt viselt, amely látni engedte selymesen csillogó bőrét, ahogy megfeszül a keresztcsontján. És látni engedte a szűk völgy bejáratát is, amely elválasztotta egymástól észvesztően gyönyörű melleit, amelyek látványától Laura önkéntelenül is nyelt egyet. Pontosan tisztában volt azzal, hogy igen is lenne hátsó szándéka azzal, ha behívná a lányt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 01. 8. csütörtök 11:55
Jó, mint minfíg.
#3 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:05
Nem rossz.
#2 enyigmo 2011. 08. 30. kedd 10:32
Érdekes.249-en olvasták és 308 szavazat van rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 06. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?