A+ A-

Sógornőmmel a történet folytatódik

Amikor megírtam a jó pár évvel ez előtt történt kis kalandunkat, nem is gondoltam arra, hogy ezzel milyen újabb élvezetekben lesz részem. Fogalmam sem volt róla, hogy Pancsa rendszeres látogatója az erotikus történetek oldalaknak. Természetesen, ahogy elolvasta egyszerre tudta, hogy ezt csak én írhattam.
A nagy lelepleződés a közös balatoni nyaralás alkalmával történt. A nyári szabadságainkat összeegyeztetve pár napot rendszeresen együtt töltünk most már családosan az egyik Balaton parti településen. Természetesen ez az idén is így történt. Mire ők megérkeztek mi már kényelmesen elhelyezkedtünk és egy jót úsztunk a Balatonban. Ők is elfoglalták a lakrészüket majd ezt követően megbeszéltük a további teendőket. A srácaink persze egyből a vízpart felé vették az irányt. Andi vállalta, hogy elmegy vásárolni, és mivel a sógor valami autós boltot meg akart nézni így adott volt, hogy ő is vele tart.
Így hát ketten maradtunk Pancsával, aki hamar a lényegre tért. Először durcásra vette a figurát, úgy nézett ki mintha megsértődött volna, amiért megírtam a történetet. Majd amikor látta a ledöbbent ábrázatomat egy jót nevetett rajtam. Elmondta, hogy nagyon tetszett neki az írásom, jó volt felidézni az évekkel ez előtti eseményeket. Egyébként, amikor olvassa az ehhez hasonló történeteket, sokszor saját magának is nem kis meglepetést okozva, szinte olthatatlan vágyat érez arra, hogy ő is részese legyen egy-két ilyen kalandnak. Majd a végén egy hamiskás mosollyal hozzátette: Tehát itt a remek alkalom, hogy egy lépést tegyen ebbe az irányba, ami talán egy újabb történet alapjául szolgálhat.
Ez volt ám az igazi meglepetés számomra. Ami akkor a régmúltban történt ez idáig még csak szóba sem került köztünk, most pedig itt a lehetőség a folytatásra. Pancsa ekkor egy mozdulattal ledobta a lenge nyári ruháját, természetesen nem volt alatta semmi. Az eltelt évek alatt ugyan megváltozott egy kicsit, de a mai napig megőrizte formás alakját. A mellei a szülést követően nagyobbak lettek, de a napbarnított teste, izgató öle az a régi volt. Odalépett hozzám és lazán letolta a rövidnadrágomat, majd egy apró csókot lehelt az ajkamra. Hosszan a szemembe nézett és bájosan mosolyogva közölte, hogy ami akkor "legnagyobb sajnálatomra nem következett be" most az jön. Egyébként pedig a farkam így teljesen simára borotválva igen csak bejön neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 27. szombat 15:05
nagyon joo.folytatás van??
#7 zsuzsika 2014. 11. 12. szerda 07:07
Jó.
#6 Tattissa 2014. 03. 18. kedd 21:06
Tetszett nagyon.
#5 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:53
Egész jó
#4 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:16
Elmegy.
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:10
Kevés a sztorija.
#2 sipospista 2013. 04. 15. hétfő 17:21
nagyon joo.folytatás van??
#1 Törté-Net 2011. 06. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?