A+ A-

Vad kemping... otthon 1. rész

A kempingezés nagyon felpezsdítette a kapcsolatunkat, főleg szexuális téren! Eddig sem voltunk félénkek, de azért a szürke hétköznapok csak egyhangúvá tették az életünket! A kempingben eltöltött éjszaka után viszont szinte megfiatalodtunk. Ha arra gondoltam, hogy a barátom méretes szerszáma járt Juditban, máris beindultam, aminek általában egy óriási kefélés lett a vége.
Judit is megváltozott, persze nekem tetsző irányba! Kicsit bevállalósabb lett, gyakran kaptam flörtölésen, ha elmentünk például egy házibuliba, vagy koncertre! Nem volt egy bizonyos tipusa és nem történt soha semmi egy-két könnyed érintésen, vagy szemezésen túl, csak szórakozott és tudta, ez nekem is tetszik! Néha el is mondta, milyen ajánlatokat kapott, mikor épp nem voltam mellette! Szóval összességében jó hatással volt ránk az a kis kiruccanás! A következő évben, egy velencei nyaralás után, a maradék szabadságomat kivéve otthon töltöttem augusztus utolsó hetét, hogy egy kicsit még pihenjek és rendbe hozzam a ház környékét. Füvet vágtam, locsoltam, amit kell a ház körül. Van egy felfújható medencénk a kert végében, mellette egy kis tusolóval (ami csak egy hordó volt csappal), ebbe csobbantam bele, ha túl meleg volt, általában a vízben, matracon tartottam a délutáni sziesztát!
Judit dolgozott a héten, ezért is volt olyan nagy nyugalom a ház körül! Ő amúgy az-az állandóan mozogok és csinálok valamit fajta, szóval legalább az én nyugalmam megvolt! Csütörtök délután a szunyókálásomból a telefon csörgése ébresztett...ránéztem a kijelzőre és látom, hogy Zsolt keres! Nagyot néztem, vajon mit akarhat ( az eset óta csak párszor beszéltünk, na meg Emilben küldtünk egymásnak üdvözlőlapot karácsonyra)?!
-Szevasz Zsolt!-szóltam bele a telefonba
-Csongor, mi a helyzet?
-Velünk semmit különös, veletek mi van?
-Minden oké, sőőőt, de majd inkább szóban, figyelj, pont azért hívlak, mert a hétvégén a városban leszünk, gondoltam, találkozhatnánk! Gabinak szombat este osztály találkozója lesz, előtte összeülhetnénk valahol!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 10. 18. szombat 06:27
7P
#3 hairy_pussy 2014. 02. 5. szerda 06:32
10p
#2 Shavo 2011. 10. 19. szerda 00:13
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 06. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?