Kalandjaim egy multinál - Kerri szabadsága

Szavazás átlaga: 7.98 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2011. június 2.
Hossz: 8 578 karakter
Elolvasva: 1 218 alkalommal
Körülbelül egy hónapja kerültem a jelenlegi munkahelyemre. A cég egy multinacionális nagyvállalat magyarországi képviselete. Sosem gondoltam volna, hogy részlegvezető lehetek egy ilyen helyen.
Az elődöm figyelmeztetett, hogy tartsam meg a távolságot a beosztottakkal, de nekem valahogy sosem feküdt ez a vezetői stílus. De talán ennek köszönhetem, hogy ilyen kalandos lett az életem...
A könnyebb összeismerkedés érdekében egy csapatépítő rendezvényt kezdtem szervezni az első hetem után. A csoportvezetők javaslatára kibéreltem a környék legkedveltebb zenés éttermét. Mivel az elődöm sosem tett ilyet, a beosztottaim között nagyon kedvelt lettem. Mind a hetven ember jelentkezett és sokan a segítségüket is felajánlották a szervezésben. Hamarosan minden feladatot átvállaltak, így én visszatérhettem a feladatkörömnek megfelelő teendőkhöz.
Épp a beosztásokat és a szabadságigényeket néztem át, amikor rövid kopogás után Kerri, az egyik csoportom ügyfélkapcsolati referense nyitott be.
– Szia, Főnök! Kerri vagyok, a tegnapi csoportmegbeszélésen találkoztunk. – Indított a húszas évei elején járó, középmagas és sportos alkatú nő.
– Persze, emlékszem. – válaszoltam
Kerri tartotta tegnap a prezentációt, amiből szinte semmire sem emlékszem, mert vagy a tüzes tekintete és csábító mosolya terelték el a figyelmemet, vagy a feszes és formás hátsója, amit az elegáns nadrágkosztüm kihangsúlyozott. Ma ennél jóval kihívóbban öltözködött. Barna, hullámos haját nem tűzte fel, így majdnem a háta közepéig ért. Egy-két tincs még a fekete-piros fűzős felsőjének mély dekoltázsába is belelógott. Göndör fürtjei olyan izgatóan simultak a kerek melleire, hogy csak akkor vettem észre, hogy valószínűleg Kerri is sejti, mi jár a fejemben, mikor lassan kisimította incselkedő tincseit a domborulatai közül.
– Gyere be! Miben segíthetek? – kérdeztem, miközben zavaromat próbáltam leplezni.
– A szabadságigényemről lenne szó. – mondta és becsukta maga mögött az ajtót.
– Pár hónapja beadtam a kéréseimet, de az előző részlegvezető indoklás nélkül elutasította az igényemet. – folytatta a kis dögös, miközben szűk kis szoknyájában odatipegett az asztalomhoz.
– És úgy gondolod, hogy én majd módosítom ezt a döntést? – kérdeztem, miközben megint alig tudtam levenni a szemem a dekoltázsáról.
– Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen sármos ezüstrókával meg tudunk egyezni. – flörtölt velem, közben keze átsiklott felsője domborulatain.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.98 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 12. 15:13
#5
Ha akarnak valamit, el is érik.
1
Andreas6
2019. december 31. 07:08
#4
Nem túl eredeti szituáció - amúgy nem rossz.
1
a
A57L
2019. szeptember 17. 04:25
#3
Érdekes kaland.
1
l
listike
2014. február 19. 14:12
#2
És a többi kaland?
1
T
Törté-Net
2011. június 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1