A+ A-

Juli történetének befejezése

Megpróbálom leírni a befejezést a Szegedi partyról. Kicsit bele kell élnem magam, mert azóta történt egy s más.
Szóval nagyot aludtam. Reggel - fél 11 felé - amikor felébredtem a Laci nem volt mellettem. Eszembe jutott a tegnapi nap, és borzongás futott át a testemen, nagyot nyújtóztam és megsimogattam a nedvesedő pinusomat. Jól éreztem magam. Kimentem lezuhanyozni - nagyon jól esett a meleg vizet csorgatni a testemre - hajat mostam, teljesen felfrissültem. Mire visszamentem a Laci ott volt reggelit hozott, és nagyon kedves volt. Szájon csókolt és azt kérdezte, hogy érzem magam. Remekül mondtam, miközben átöleltem a nyakát és visszacsókoltam.
Gyönyörűen sütött a nap. Viszonylag meleg is volt. Elmentünk sétálni a Tisza partra, ebédeltünk egy halászcsárdában. Finom borocskát ittunk, és nagyon jól éreztem magam. A Laci rendkívül előzékeny és kedves volt, felmelegítette a szívemet. Késő délután visszamentünk a lakásba, és lepihentünk. Kérdezte a Laci, hogy akarok - e maradni még egy éjszakára? Mert este biztos megint nagy orgia lesz. Elmosolyodtam, odabújtam hozzá, és azt mondtam, ha nem bánja én még benne lennék. Ok! Mondta, átölelt és elszundítottunk.
Sötét volt, amikor felébredtem, egyedül voltam, és lentről nagy nevetéseket, sikongatást hallottam. Kis idő múlva megszólalt a mobilom. A Laci keresett és mondta, hogy neki el kellett menie valahova, de igyekszik majd vissza addig menjek le a többiekhez ha akarok.(később kiderült, hogy egy másik partyba volt) Nem tudtam mit tegyek, mindenesetre lezuhanyoztam, kicsit leborotváltam a puncimat, hogy sima legyen. Éppen visszamentem a szobába amikor a Tibor lépett be, felkapott úgy meztelenül és azt mondta: Te itt bújkálsz amikor éhes faszok meredeznek lenn? Közbe belenyúlt a pinámba, és vitt is lefelé a lépcsőn. Persze nem volt ellenemre.
Lenn két új srác volt és egy lány. A lány nálam jóval fiatalabb kb. 19 éves volt, kis mellei voltak széles csípője, rövid szőke haja, és egy olyan valamin ült ami ide oda mozgott, néha pedig erősen rezgett. Közben a lány nagyokat sikított és látszott, hogy orgazmusai vannak. A Tibor körbevitt bemutatott az újaknak, Sanyi majdnem olyan magas volt, mint a Tibor, és hatalmas fasza volt, ekkorát még nem láttam, fölállt ráhúzta a fejemet, és kicsit benyomta a számba, de a Tibor tovább vitt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:14
Egész jó.
#2 papi 2013. 10. 5. szombat 15:11
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 08. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?