Először egy kocsiban

Szavazás átlaga: 6.95 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2011. május 18.
Hossz: 7 634 karakter
Elolvasva: 1 599 alkalommal
Üdvözöllek titeket!
Zoli vagyok, 23 éves srác.
Átlagos magasságú és alkatú vagyok de vállig érő szőke hajam és kék szemem van, ami tapasztalataim szerint bejön a lányoknak és mint később kiderült a pasiknak is.
A most következő történetben elmesélem nektek, hogy hogyan esett meg életem első homoszexuális élménye.
Már tinédzser koromban feltűnt a pornóújságok lapozgatása közben, hogy valahogy különös izgalom fog el a kidolgozott testű, nagy merev hímtaggal pózoló férfiak képei láttán. Nem tulajdonítottam ennek eleinte jelentőséget, hisz mindig volt ott a képen egy nagymellű nő is és kemény akciók is.
Ám évekkel később már szöget ütött a fejemben, hogy talán nem csak a nők izgatnak. Elkezdtem hát kifejezetten homopornót keresni a neten és rá kellett döbbennem, hogy ezek nézegetése éppen úgy stimulálja a hímtagom, mint a hagyományos pornográfia. Ettől megijedtem, de elkezdtem beleásni magam a témába.
Ennek az lett az eredménye, hogy néhány újabb év múlva már rutinosan cseteltem, flörtöltem, ismerkedtem az interneten mindenféle pasival, akik persze nem titkolták, hogy szeretnék a farkukat legalábbis a számba tenni. Elfelejtettem megemlíteni, hogy én passzív vagyok, azaz a lány szerepet szeretem magamra ölteni.
Tehát, mire 23 lettem, már elfogadtam, hogy bizony nem csak a lányok vonzanak, bár férfiakkal sosem tudtam elképzelni gyengéd érzelmi viszony. Az csak szex és más semmi.
Egy ideje már beszélgettem cseten egy sráccal aki 28 éves és a beszélgetéseink alapján nagyon jó fej volt. Sokat beszélgettünk és idővel kialakult a bizalom a részemről, ami kulcsfontosságú volt a továbblépés szempontjából. Idővel cseréltünk képet is és örömmel nyugtáztam hogy ez egy magas sportos pasi, pont amilyenek igazán izgattak.
Ekkor eldöntöttem, hogy végre kötélnek állok. Ugyanis már régóta próbált rábeszélni egy találkozóra.
Előre tisztáztam, hogy első alkalom lesz és ezért valószínűleg csak orálra lehet számítania, valamint, hogy ez számomra csak szex. Nem volt kifogása.
Egy bevásárló központ parkolójába beszéltük meg a találkozót és ő elmondta milyen autóval fog érkezni. Kicsit hamarabb értem oda, és hihetetlen izgatott voltam, de nagy volt bennem az elszántság.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.95 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v-ir-a
2011. május 21. 21:57
#2
azokat is szívesen elolvasnám🙂
1
T
Törté-Net
2011. május 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1