A+ A-

Délutáni kocogás

Pár hónappal ezelőtt történt meg az eset, hogy elhatároztam elkezdek kocogni járni, hogy lefogyjak pár felesleges kilót de félreértés ne essék nem vagyok túlsúlyos csak én éreztem, hogy ennyit megérdemel a testem. Hihetetlenül nehéz volt rászedni magam, hogy felálljak a gép elől és tornacipőt húzzak. Mindenki mondta, hogy menjek addig se ülök annyit a gép előtt feleslegesen és jót tesz az egészségemnek, de én nem voltam elég erős hogy megtegyem magamtól. Pár napra rá megcsörrent a telefonom. Felhívott egy kedves lány ismerősöm, hogy ő is elkezdené a futást, de egyedül nem akar futni így megkérdezte lennék-e a futó társa. Természetesen egyből igent mondtam rá mert ez a lány gyönyörű és csodaszép volt, de nem volt esélyem nála mert nem voltam hozzá illő sajnos. Ő szerette volna kondiba tartani magát. Így megbeszéltük, hogy kedden el is indulunk első utunkra.
Kedd délután rászedtem magam és felhúztam a melegítőruhámat feltöltöttem az mp3 lejátszómat és felhúztam a tornacipőmet. 10 perc bemelegítés után már úgy éreztem, hogy elvagyok fáradva,de úgy voltam vele ha már kijöttem és elkezdtem fejezzem is be. Egyszer csak megérkezett hozzám a lány és megszólított.
- Szia! Készen állsz, hogy megmozgasd magad?
Természetesen igen-t feleltem rá pedig tudtam, hogy már alig van erőm futni. De muszáj volt erőt venni magamon mert nagyon szívesen kísértem ezt a lányt.
Elindultunk utunkra. Amikor magunk mögött hagytuk a civilizációt kezdtem jobban érezni magam és azt hittem, hogy én végig kibírom pihenés nélkül az egészet. Fél óra futás után kezdtem lassulni, de amíg bírtam addig csak futottam.
A lány beelőz engem és megáll előttem egy hirtelen mozdulattal. Mivel az én lábaim már alig bírták így megállni is csak úgy tudtam, hogy hátulról neki mentem és felborultunk. Ahogy elestünk én úgy vágtam de a térdemet, hogy alig bírtam ráállni. Nem mutattam neki, hogy fáj a térdem nem szerettem volna gyengének tűnni a szemébe.
Először azt hittem, hogy véletlen az egész és elkezdtem mentegetőzni:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 06. 21. szombat 19:22
Szép álom.
#3 igrac 2011. 05. 23. hétfő 22:39
Lehet bizony!
#2 Pavlov 2011. 05. 18. szerda 15:41
Nem rossz, de lehet még fejleszteni.
#1 Törté-Net 2011. 05. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?