A+ A-

Balatoni faházak

Mar régóta olvasom az oldalad, most én is szeretnék megosztani az olvasókkal egy történetet. Most hogy olvastam egy hasolót, nekem is lett bátorságom megírni.
Tavaly nyáron a haverokkal Balatonra mentünk két hétre. Faházakban lettünk elszállásolva. A haverommal Ákossal és a barátnőjével Julival kerültem egy házba. Ákos 170 - 180 cm magas, kb. 60 - 70 kg lehet, rövid sötét barna hajú, Juli 160 - 170 cm magas, hosszú göndör szőke hajú, max 55 kg lehet, mellbősége kb. 80 - as, Én kb. 180 magas, 70 kg, barna hajú vagyok. A társaság átlagban 20 éves.
A napok jól teltek, fürdőzés, éjszakáként pedig aktivitiztünk és piáltunk. A harmadik este a többiek korán feküdtek le, ezért mi hárman Ákos Juli Én, a házunkban külön folytattuk a piálást. Ákos hozott egy kis füvet, betekerte, elszívtuk, majd ittunk, elszívtunk még egyet. Nem voltak már gátlásaink, Ákos és Juli előttem simogatták egymást, és néha csókolóztak is egyet úgy, hogy ki dugtak nyelviket. Kezük időnként becsúszott a másik lába közé. Nem bírtam tovább, gátlásaim már úgy sem voltak leültem Juli mellé. Hamar csatlakoztam a simogatok táborába. Ákos és Juli nem ellenkeztek a csatlakozásomon, sőt Juli is simogatott engem. Nadrágon keresztül fogdosta merev farkamat. Mikor Ákos lesmárolta a barátnőjét, úgy gondoltam nekem is meg kell tennem. Juli arcához hajoltam, Juli rám nézett és csókolózni kezdtünk. Fogdosni kezdtem a melleit, Juli Ákosra váltott. Oda simultam mellé. Benyúltam a punciához, éreztem az ujjaimon a puncija nedvességét. Ákossal megfogtuk a felsőjét két oldalról, és finoman megszabadítottuk tőle. Levettük a rövid nadrágját és akkor láttam, hogy mért is volt olyan nedves érzés a puncija, nem volt rajta bugyi. Ott feszenget elötem Juli csíkra borotvált puncikája, és még ott is szőke volt. Levette a melltartóját, nagyon szép látvány volt Juli. Olyan kis mellbimbói voltak hogy alig látszódtak. Visszaült közénk. Ákossal nyalogatni kezdtük a mellbimbóit. Fürgén járt a nyelvünk pici bimbóján, közben felváltva izgattuk a csiklóját. Időnként benyomtam neki a mutató ujjam és izgattam a G pontját. Juli halkan sóhajtozott, kezeivel a nadrágunkban. Lágyan huzogta a farkunkon a fitymát. Felálltunk elkezdte levenni rólam a pólótt a rövid gatyámat, a bokszer alsót. Mikor levette az utolsó ruha drabomat, meglátta a farkam, ami akkor már teljes méretében (20 cm) ágaskodott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2017. 04. 14. péntek 02:23
Jó kis gruppen volt.
#3 listike 2014. 04. 13. vasárnap 14:44
Jó hármas.
#2 v-ir-a 2012. 02. 22. szerda 21:36
egy ilyenben én is benne lennék smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?