A+ A-

Majdnem

Őrületes dolog esett meg velem a minap! Még nem láttam ilyen kiéhezett férfit, mint akkor éjjel! Már ismerem őt egy ideje, s tudom, hogy bukik rám, hiszen meg szokta említeni párszor, hogy szívesen elszopogatná a nedves puncimat, de eddig mindig nemet mondtam neki, hiszen van egy igaz szerelmem! Sose gondoltam volna, hogy ilyen vadállatiás is tud lenni az említett fiú!
A történet ott kezdődött, hogy a szerelmem elutazott néhány napra, s engem az unokatestvérére bízott. A szórakoztatást ő nem igazán úgy gondolta, ahogy Zoli - az unokatestvér. Elmentünk egy elég nívós diszkóba, ahol kicsit többet ittunk a kelleténél, mivel épp ünnepeltük a névnapját! Voltunk ott jó páran, de mindenki a párjával volt, így mi is csak egymást szórakoztattuk! A buli nagyon élvezetes volt, s a hangulat is lassan a tetőfokára hágott... Éreztem, hogy több sört ittam a kelleténél, és nagyon hív már a természet. Odasúgtam Zolinak:
- Meg ne szökj kedves míg elmegyek és kiadom a felesleget! - erre a válasz csak egy édes puszika volt az arcomra és egy bájos, ittas mosoly...
Elindultam a Wc felé. A lokál furcsaságai közé tartozott, hogy a női és férfi Wc egybe nyílt, s így kicsit be lehetett látni a fiúkra miközben teljes erőbedobással ürítenek! A nőibe persze nem lehetett be látni! Dolgom végeztével spicces kedvemben indultam kifelé mikor hirtelen egy kar megragadott és berántott a fiúk Wcjébe, s közbe halkan suttogta a fülembe:
- Gyere játszunk egyet! Megviccelünk valakit aki bejön ide! - Zoli volt az.
- Persze benne vagyok! - és hangos nevetésben törtem ki. Hallottuk, hogy bejön valaki, erre Zoli kéjes nyögésekbe kezdett. Én is belendültem és eljátszottam, hogy épp az orgazmusok orgazmusát élem át! Nevettünk egy nagyot, és én naívan megindultam kifelé, csakhogy az ajtón a zár már nem nyílt... Elkezdtem nevetni, hogy jó vicc de engedjen ki mert még rosszra gondolnak, de fogvatartóm már nem eresztett többé...
Nevetésem közben megcsókolta a nyakam...
- Úristen honnan tudja, hogy ettől gerjedek be a legjobban?? - gondoltam magamban, miközben élveztem a kedves, de nem várt közeledést... Egyre hevesebben nyalta a nyakam, s nekem egyre nedvesebb lett a puncim! Ekkor közelebb húzott magához és szinte felnyársalt gatyán keresztül is az a kőkemény dákó, amit eddig igen jól rejtegetett...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 04. 5. vasárnap 18:32
elmegy, azért élvezhető is 7p... folytasd
#3 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:40
Gyenge.
#2 BalGa 2011. 05. 13. péntek 04:33
Ugyanaz!
http://www.torte-net.hu/tortenet/1036-Majdnem-1-resz
#1 Törté-Net 2011. 05. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?