A+ A-

Miért ne tehetnék...

A nő, teljesen meztelenül, jólesően nyújtózott el az ágyon, miközben alig várta már, hogy megtörténjen a több, mint féléve kezdődött történetük beteljesedése. Az imént, szinte még be sem csukták maguk mögött a kis szállodaszoba ajtaját, máris vadul csókolózni kezdtek, mint mindig, ha egy kis időt együtt tölthettek kettesben, és kapkodták magukról, meg a másikról a ruhákat, hogy láthassák is végre, ne csak érinthessék a másik testét.
Régóta ismerték egymást. A nő férjének nővére és a férfi felesége gyermekkoruk óta voltak barátnők, így számtalanszor találkoztak egy névnap, egy születésnap ünneplése kapcsán, de meg sem fordult a fejükben, hogy egyszer megtörténhet az, amire most készülnek.
Már majdnem egy éve, hogy a férfi a nő munkahelyén kezdett dolgozni külső munkatársként, és ott néha össze-összefutottak, megittak egy kávét és beszélgettek egy kicsit. De körülbelül féléve egyre rendszeresebbé váltak ezek a találkozások. Míg korábban hetente legfeljebb egyszer-kétszer, azóta napjában többször is kerítettek alkalmat egy kis beszélgetésre vagy kávézgatásra. Szóval egyre többször keresték egymás társaságát.
Egyik alkalommal, mikor a férfi elfoglaltsága csak délig tartott és viccesen arról diskuráltak, hogy melyiküknek mennyire fog hiányozni a megszokott délutáni találkozó is, a férfi váratlanul egy randevúra hívta a nőt, aki elkéredzkedett a munkaidejének befejeződése előtt egy órával korábban és ment a megbeszélt helyre. Beültek a férfi kocsijába és beszélgetni kezdtek. Pontosan tudták mindketten, most átléptek egy határt és az eddigi ártatlan, csevegős kapcsolatuk ettől a pillanattól egy másik dimenzióba került át, hisz így kettesben, mások elől elvonulva az eddig elfojtott érzelmeik is felszínre kerülhetnek. És felszínre is kerültek, mert a férfi bár zavarodottan, kissé talán még esetlenül is, de átkarolta a nőt és megcsókolta. Először úgy bénáztak, mint a tinédzserek az első randin, noha a nő három gyerekes anyukaként, a negyvenes éveinek elején, a férfi pedig két gyermekes apukaként a harmincas éveinek végén járt, de ahogy kezdték átengedni magukat a vágyaiknak és háttérbe szorultak már gátlásaik is, egyre inkább egymáshoz idomultak mozdulataik csókolózásuk közben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 06:18
Közepes!
#6 tiborg 2015. 08. 24. hétfő 08:02
O.K.csak rovid.....
#5 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 08:56
Jó.
#4 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:20
Nekem is.
#3 papi 2014. 04. 1. kedd 04:59
Tetszik
#2 v-ir-a 2011. 05. 12. csütörtök 22:02
kissé rövid,de ötletes
#1 Törté-Net 2011. 05. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?