A+ A-

Fantasy for D. 8 rész -A szendvics

Ott ültek a kanapén, meztelenül. Dóri befészkelte magát Péter ölébe, féloldalt fordulva. A férfi kedvtelve nézegette a meztelen testet, amelyen még látszottak a szeretkezéstől kipirult foltok. Volt két szabad órájuk, egy üres lakás, így még egy szeretkezés belefért az időbe. Péternek eszébe jutott egy kérdés.
- Hogy is volt azzal a két fiúval egyszerre? Azt ígérted, elmondod.
Dóri duzzogva elmosolyodott, aztán reklamálni kezdett.
- Az nem ér! Megzsaroltál, és az ilyen ígéret nem számít!
- Nagyon véres fenyegetés volt, az igaz. Rettegtél, félelmedben azt sem tudod, mit beszéltél. Vagy nem így volt?
A nő érezte Péter hangjában a finom gúnyt, és a történteket végiggondolva kénytelen volt elismerni, hogy a véres fenyegetéstől tényleg nagyon messze voltak.
Három hónapja történt. Akkor már két hete nem jutott szexhez a nő, és nagyon kívánta Pétert. Ezt nem is titkolta előtte, és a férfit se nagyon kellett győzködni. Munkaidő után észrevétlenül beosontak az irattárba, és a következő másodpercben egymásnak estek. Nem sok idejük volt, így Dóri szoknyája alól gyorsan lekerült a bugyi, és Péter őrült hévvel kezdte el nyalni a csupasz virágszirmokat. Az irattárban volt egy szék, a nő erre ült rá, és széttárt combjai közé térdelve kényeztette őt a férfi. Két ujj csúszott be a lucskos nyílásba, hogy belülről masszírozza a G-pontot, miközben a csiklóján egy szakértő nyelv fickándozott. Sebesen közeledett a régóta hiányolt orgazmus felé, amikor a férfi felállt, egy mozdulattal kibontotta nadrágját, és ágaskodó farka Dóri elé pattant. Ő előredőlve, mohón vetette rá magát a vastag rúdra, szopogatta, nyalogatta a férfit. Orrát betöltötte a felizgult hím ágyékának buja illata, nyelvén érezte a sós ízt, ujjai a csupasz golyókat morzsolgatták. Izgató volt hallani a férfi nyögéseit, szájában kőkeménnyé vált vágyának tárgya. Egyikük sem bírta tovább a feszültséget, Dóri felállt a székről, és a férfinek hátat fordítva, a háttámlára támaszkodva előredőlt. Kitolta popsiját, jelezve, hogy a behatolásra vár. Péter felhajtotta a szoknyát, és előtárult a nő gömbölyű hátsója. Térdre zuhant, és ismét kinyalta a vágyakozó puncit. Nyelve elkalandozott a szűk rozettához, aztán visszatért a mámorító nedű forrásához. Dóri halkan, vágyakozva kérlelte e férfit, ágyéka kívánta már az erőteljes behatolást. Péternek azonban volt egy terve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:52
Nagyon jó.
#3 papi 2013. 06. 24. hétfő 08:12
Egész jó
#2 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:19
Tökéletes, de miért nincs folytatás?
#1 Törté-Net 2011. 05. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?