A+ A-

Jó a buli - le a bugyit! 3. rész

2. éjjel
Amint nyikorogva felnyíltak a szemhéjaim - akár egy spanyol boltocska redőnye, ami delelés után nehezen csikordulva, lomhán emelkedik fel a sűrű kánikulában -, Karcsit pillantottam meg az ablak előtt állva.
Szobatársam, akivel az egyhetes továbbképzés során testvériesen osztoztunk a kisméretű, ám legkevésbé sem hangulatos, viszont sokat látott motelszobán és az élményeken, máris esküvői vagy karmesteri öltöny-szerű, üzleties öltözékében nézett optimistán a ránk váró nap eseményei elé. Még a nyakkendője is behízelgő sötétszürkén pompázott, így kimondottan bizalomgerjesztő képet mutatott a reggeli fényben. Ez a szürke-mégszürkébb-legszürkébb színkavalkád érdekes összhatást produkált. Mint egy befektetési és pénzügyi tanácsadó, aki biztosításokkal is házal mellesleg, esetleg még edényeket és életfogytig szóló üdülési jogot is árul, de csakis alapos kedvezménnyel.
- Jó reggelt! - köszöntöttem a tőlem telhető legvidámabb hangomon, ami most valahol a rekedt varjú és a suttogó oroszláné között foglalt helyet a hangok skáláján.
- Nem sokat aludtunk, de ez téged biztos nem zavart, mert nagyon intenzíven alszol. Azt mondták a nők, hogy ha megerőszakolnának, nem is vennéd észre, de hogy másnap nem emlékeznél rá, az tuti.
- Csajok? - próbáltam megragadni a fonalat, amit még az éjjel, vagy hajnalban elveszítettem. Nem is ittam pedig sokat, hiszen nem szokásom, de aludni azt valóban bírok.
- Tudod, ilyenek - mutatott a levegőben két méretes cicit.
Ehhez már felültem az ágyon.
- Milyen csajok jártak itt? Ne mutasd, azt a részét értettem!
- Először is Luca. Nincs kedved elcsábítani, amikor nem nézek oda?
- Ezt hogy gondolod? - dörzsöltem ki az álom maradékát a szememből, és nagyot nyújtóztam.
- Nem haragudnék meg, sőt vendégem vagy egy sörre vagy bármire! - biztatott Karcsi. - Mindig szemmel tart, mint egy pótfeleség, pedig szórakozni jöttem én ide, nem nősülni...
-... a továbbképzésre! - fejeztem be méltatlankodó mondatát. - Ki járt még itt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:13
Egész jó.
#3 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:34
nem rossz megy a pont
#2 tiborg 2011. 05. 13. péntek 04:59
Mindharom jo helyesirassal,kitunoen osszeallitott es annak dacara elvezetes tortenet. Remelem, hogy lesz befejezese!!
#1 Törté-Net 2011. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?