A+ A-

Laura ébredése 9. fejezet

Fordítás
A két lány olyan szakértelemmel kényeztette egymást, hogy két - három percen belül ismét eljuttatták egymást a csúcsra. Csókolgatták egymás szeméremajkait, csókolgatták és masszírozták egymás melleit. Annyira belemelegedtek az élvezetekbe, hogy látványuktól Ricknek tíz perc is elég volt, hogy ismét menetre készen álljon.
De ahelyett, hogy Laurához fordult volna, teljes figyelmét Karenre összpontosította. Az ágyhoz szögezte őt, hevesen megcsókolta, és végigsimította a testét.
- Akarlak. Megint - suttogta lágyan.
Karen szemei üvegessé váltak a vágytól, de az arca kifejezéstelen maradt.
- Engem? - kérdezte meglepetten. - És mi lesz vele? - nézett Laura felé.
- Őt is kívánom - követte a tekintetét Rick. - De te vagy az első. Még sohasem voltam olyan gyönyörű fenékben, mint a tiéd.
A hasára fordította Karent, és gyúrni kezdte gyönyörű, puha, fekete farpofáit. A lány feneke egyszerűen tökéletes volt, és Laura tudta, hogy mit érez a férfi, amikor ismét elővette hatalmas szerszámát, amely olyan kemény volt, mint egy vascső és a rángatózó izmok szinte önálló életet éltek rajta.
Rick végigsimította gigantikus péniszét, behelyezte Karen farpofái közé és lassan tövig tolta a lány ánuszába. A fekete szépség szemei elkerekedtek és beharapta az alsó ajkát.
- Istenem!... Nem hiszem, hogy kibírnám, ha még egyszer végigcsinálnád ezt velem. - lihegte.
De Rick nem válaszolt.
- Sokkal nagyobb gyönyört fogsz átélni, mint eddigi életedben valaha. - erősködött.
A lányt lehúzta az ágyról a padlóra, és Laura megigézve bámulta, ahogy a két test különböző kicsavart pózokban fonódik össze. Rick a térdeire kényszerítette Karent, így a lány pucsítva kínálkozott fel előtte. A férfi mögé lépett, kezeit a lány farpofáira tette, és óvatosan bevezette a farkát a két fényes félgömb közé.
- Anngghhh! Oh! - nyögött fel Karen, összeszorítva a fogait.
Maradt még elég olaj az előző alkalomról, hogy a férfi bekenhesse vele gigantikus szerszámát, hogy utána mélyen betolja az éjfekete farpofák közé. Karen arca görcsbe rándult, ahogy a végtelen gyönyör végigszáguldott a testén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 01. 4. vasárnap 13:07
Tetszett.
#2 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:04
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 05. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?