A+ A-

Kúria

Annával ez az eset pár éve történt, közvetlenül a 15. születésnapja után. Mivel nyáron született, családjától az ajándékokat gyakran nyaralás közben kapta meg, de ezen a nyáron maga a nyaralás volt az ajándék. Nem is akárhol.
Annának egy testvére volt, Zsuzsa, aki 5 évvel idősebb nála, és már férjhez ment. Nem akárki vette el, Johann, a Németországból Amerikába kivándorolt, és ott meggazdagodott nagyszülők unokája minden szempontból tökéletes férjnek számított. A hihetetlenül jóképű és gazdag fiúval az egyetemen ismerkedett meg, amit az akkor végző fiú kedvéért abba is hagyott. Amerikába költöztek, ahol a közgazdászként dolgozó (és erős szülői támogatást élvező) Johann mellett munkára gondolnia sem kellett. Ők hívták meg a kislányt, hogy töltse velük a nyár pár hetét a fiú családjának egy kisvárosi nyaralójában.
Anna izgatottan készült az útra, de nem csak a távolság miatt. Pár éve, mikor Johann még hozzájuk járt udvarolni, mint minden nő, Anna is fülig beleszeretett. Persze tudta, hogy még ha idősebb lenne is, gyönyörű és okos nővére mellet arra sem lenne esélye, hogy a fiú észrevegye, de a meghívás hatására ezek a régi édeskeserű érzelmek újra feltörtek lelkében. Már két éve nem látta egyiküket sem, elfoglaltságukra hivatkozva az ifjú amerikai pár nem látogatta a magyar családot. Ezalatt az idő alatt ő is sokat változott, 13 évesen hirtelen megnyúlt, most a családban ő volt a legmagasabb. Egy évvel ezelőtt kezdtek el csak igazán gömbölyödni, nőiesedni mellei, feneke és csípője, és bár már formás, még mindene kemény, kislányosan izmos volt. Tudta, barna szemével és félhosszú barna hajával már az osztály egyik legszebb lányának számított. Nővére, amíg itthon élt, nagyon szerette őt, azért Anna mégis aggódott, nem csak egy udvarias "hangulatjavító" meghívás e, amit kapott.
A New Yorki repülőtéren aztán teljesen megnyugodhatott. Ahogy a testvére köszöntötte, sírva és a nyakába borulva, valamint Johann túláradó lelkesedése őszintén láttatta, hogy a családi szeretet csöppet sem változott bennük. Pár perc múlva azonban a kislány is észrevehette, hogy bizony az ő érzelmei sem változtak, sőt! Az ifjú pár fantasztikusan nézett ki, barnák voltak és kisimultak, a gondtalan élet szinte auraként lengte körül őket. Johann meleg tekintete és sportos mozgása, ahogy a bőröndöket a hatalmas Fordhoz vitte, ismerős húrokat pengetett meg Anna szívében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:07
Nem rossz.
#6 pisti47 2009. 09. 12. szombat 04:52
Ragyogó!!! Kár, hogy nincs folytatás.
#5 muvészúr 2003. 11. 25. kedd 12:35
Király!!!
#4 imi 2003. 05. 24. szombat 23:44
fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#3 MAchine 2003. 03. 26. szerda 13:40
Eszméletlen.
Nálam dobogós.
#2 Thael 2002. 11. 18. hétfő 12:28
Fantasztikus...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?