A+ A-

Anyám emléke

Anyám lábai 12 évesen kezdtek el izgatni először. Akkor ő 35 éves volt, vörös hajú formás combú izmos nő, szép mellekkel. Az első maszturbációim után - amelyek apám pornó magazinjaihoz kötődtek - nem sokkal gyakran anyámról való fantáziák jelentek meg. Mindig izgatott amikor apám simogatta a térdeit és a combjait és ez gyakran előttem is megtörtént. Elképzeltem,hogy azok a jelenetek amiket a szexlapokban láttam a szüleim között a valóságban is megtörténnek. Mikor aztán egyedül voltam és a pornólapokat lapozgattam meztetelenül gyakran elképzeltem,hogy anyám lovagol apám farkán vagy addig szopja amíg az a szájába nem élvez. Ilyenkor természetesen magamhoz nyúltam és elélveztem. Körülbelül egy évvel később történt meg,hogy egy ilyen önkielégítés során az a vágyam támadt, hogy anyám harisnyáit elővegyem és megsimogassam. Izgatott a fényes szexis harisnyanadrág amit korábban rajta láttam és amely most az enyém volt. Kezdetben csak simogattam csókolgattam a szexis konyakszínű és fekete harisnyákat, majd egy alkalommal úgy döntöttem felpróbálom az egyiket. Borzasztóan izgatott amikor a fényes harisnyát meztelenül magamra húztam és abban néztem a kőkemény farkam a tükörben.Nem bírtam sokáig és hamarosan a harisnyába élveztem miközben egy olyan pornóújságot néztem amibena nők arcára és gyakran harisnyás combjaikra élveznek. Volt olyan nő a lapban akire hat - nyolc férfi is kiverte az ondóját, ezek mindig nagyon felizgattak. Az egyik lap címe Moria volt, ebben egy vörös hajú nő elégített ki szájjal és kézzel férfiakat és mindiga mellére a lábára és az arcára verték ki.
Egy este későn hangokra ébredtem,amely a szüleim szobájába felől szűrődött a szobámba. Óvatosan résre nyitottam az ajtót és belelestem hozzájuk. Apám hátulról dugta anyámát aki hangosan nyögöt miközben apám farka gyorsan mozgott benne.
- Kúrd szét a pinám - nyögte anyám, s láttam a kéjt az arcán. Anyám nem sokkal ezután hangosan elélvezett, remegett a teste ahogy az orgazmus végigrandult rajta.
- Gyere leszoplak - mondta és apám az egyik fotelbe ült.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.9 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 09. 8. péntek 06:27
Akinek pedig ez elfogadható írás, az örülhet, mert olyan igénytelen, hogy csupa remekművel találkozik itt. Szerinte...
#8 fingerlis 2015. 06. 25. csütörtök 15:26
aKINEK NEM VILLAN BE GYEREKKORI HASONLÓJA ÉS NEM ÁLL FÖL ÚJBÓL egy helyesírási hiba miatt, az menjen,csak menjen,csak menjen............
a szivárványos felvonulásra !!!!!!!!!!!
#7 zoltan611230 2014. 02. 4. kedd 05:03
Jjo
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 20:35
Zavaros egy sztori.
#5 zsuzsika 2013. 07. 20. szombat 14:45
Látom nincs folytatás.Ez így helyes.
#4 karchyhy 2011. 05. 8. vasárnap 14:24
Nem kérek folytatást!
Nem elég, hogy smitt-i a helyesírás, de még az igeragozás is zavaros, nem beszélve a betűkeverésekről.
Kérlek kímélj meg a folytatástól!
... a töténet meg ... szar. :-(
#3 janoska 2011. 05. 3. kedd 12:32
Bocs,de ez ....
#2 bkvbusz 2011. 05. 2. hétfő 12:58
Ez szerintem botrányos.
#1 Törté-Net 2011. 05. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?