A+ A-

Tetten érve

Már tíz éve, hogy megismertem a feleségemet. Akkor természetesen még nem sejtettem, hogy pont o lesz az én kiválasztottam, de azt a napot amíg élek, nem felejtem el, mert azon kívül hogy megismertem, az addigi életem egyik legnagyobb szexuális élményét éltem át.
Akkor tizenhét éves voltam, a húgom, Mari, egy évvel fiatalabb, s mind a ketten különös szórakozásnak hódoltunk azidotájt. Ugyanis teljesen meztelenül maszturbáltunk egymás elott. Természetesen csak akkor, amikor a szüleink nem voltak othon. Nekem tetszett a dolog, és fel is izgatott, amikor azt nézhettem, hogy a húgom miként csinálja magának, de valószínuleg o is ugyanúgy lehetett vele, mint én.
Az egyik napon, amikor az apu még munkában volt és az anyu bement a városba bevásárolni Mari felhozta hozzánk a három legjobb barátnojét. Mind a négyen bevonultak a hugi szobájába, és elkezdtek valamirol vihogni, ahogy azt a tizenéves lányok szokják, ha valami érdekes dolgot tárgyalnak meg egymás között. én megpróbáltam a szobámban tanulni, de hamar megzavartak. A szobám ajtaja kitárult, és a húgom lépett be. Kivételesen nagyon bátortalanul viselkedett, de néhány elharapott szóból megértettem azt is, hogy miért. Azonnal felfogtam, hogy a drága húgom három barátnoje, Szonja, Zsuzsa és Magda kíváncsiak, és a saját szemükkel is meg szeretnék tekinteni egy férfiú maszturbációját. Nemcsak elbeszélésbol ismerni azt.
Eleinte tiltakoztam, csak úgy látszatból, de miután jobban belegondoltam - érdekelni kezdett a dolog. Az izgatottság hamar eluralkodott rajtam, és néhány röpke perccel késobb arra az elhatározásra jutottam, hogy nagyon is izgató lehet, és bele egyeztem, hogy a három lány elott is megteszem azt, amit azidáig csak a húgom látott.
Minekután nagyon nehezen lehetett volna elnézni a combom fölött kidudorodó daganatot - unszolás nélkül elindultam a húgom szobája felé. Amikor beléptem, a lányok arcáról leolvastam, hogy alig tudják kivárni azt a pillanatot, hogy megláthassák az élo akciómat. Teljesen fel voltak rajcolódva csupán attól a tudattól, hogy közvetlen közelrol nézhetik végig egy férfiúi farok kiverését.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 11. 4. szombat 07:55
érdekes egy világ... 7p
#6 zsuzsika 2016. 10. 11. kedd 08:22
Nagyon beteges.
#5 cscsu50 2016. 09. 10. szombat 13:40
nagyon jó
#4 Andreas6 2013. 10. 7. hétfő 22:44
Én azért elképzelem, hogy a gyerekek közös erővel lefogják ezt a szadista állat nőt, és alaposan elverik...
#3 postman01 2013. 09. 13. péntek 09:26
Beteges!
#2 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 16:29
Baromira nem értem, hogy nem volt egy jó szava sem senkinek öt éve erre a frankó pálcázós történetre! Bár, tényleg hiányos... egyik anyuka sem pálcáztatja meg kislányával a kölök farkát, amiért masztizik mások elõtt...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?