A+ A-

Vágy 4. rész - A fürdés

Teltek múltak a napok, azért nem minden nap volt szex, de ez nem zavarta Kittit. A viszony közöttük azért megváltozott, ugrott párjának minden kérésére aki egy kis simogatással, puszival köszönte meg azt neki.
Egyik este Bálint közölte Kittivel:
- Ma este együtt fürdünk a kádban és megmosdatjuk egymást.
- Jaj de jó. - örült neki Kitti nem is gondolva arra hogy ebből mi lesz.
Megeresztette a fürdővizet, beültek mindketten majd Kitti nekiállt megmosdatni urát különös figyelmet szentelve annak farkára és a heregolyókra. A melegvíz és a simogatás hatására Bálint fasza pillanatokon belül felállt. Kitti be akarta kapni de Bálint nem engedte. Kitti csodálkozva nézett rá de nem szólt semmit. Bálint megfordult a kádban, feltérdelt előredőlt és fenekét odatartva Kitti orra elé közölte vele:
- A seggem lyukát is mosd meg de rendesen.
Kittit már a látvány felizgatta. Soha nem látott még segglyukat közelről, hát alaposan megszemlélte. Jól beszappanozta a kezét és először a farpofákat kezdte el mosdatni majd haladt befele a segglyukhoz is. Először csak óvatosan mert hozzáérni majd bátrabban kezdte el azt kívülről mosni. A két hüvelykujjával szinte masszírozva mosta urának segglyukát.
- Belülről is meg kell mosnod. - szólt az utasítás Bálint részéről.
- Hogyan? - képedt el Kitti. - De én nem tudom hogy kell. - szabadkozott.
- Úgy hogy szappanos kézzel finoman bedugod az ujjad szép lassan és kihúzod. Lemosod, beszappanozod, majd ismét finoman bedugod.
Kitti megilletődve de az izgalomtól csöpögő puncival tette amire utasították. A középső ujját beszappanozta és óvatosan elkezdte benyomni Bálint segglyukába. A szappan hatására meglehetősen könnyedén hatolt be az ujja ezért azt szép lassan nyomta fel várva hogy mikor hallja azt hogy elég. De ez nem jött így tövig nyomta az ujját Bálint seggébe. Bálint az élvezettől felnyögött.
- Tövig nyomtam. - jelentette Kitti. - és most?
- Húzd ki, mosd meg, szappanozd be ismét az ujjad és nyomd be újból. - jött az utasítás. Kitti kihúzta, megmosta, beszappanozta és ismét benyomta. Most már bátrabban egy kicsit húzogatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:27
Elmegy.
#2 tiborg 2011. 09. 6. kedd 06:55
Na, hogy haza ne szaladjak! Ez meg a nyul farkanal is rovidebb,semmibb!!
#1 Törté-Net 2011. 04. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?