A+ A-

Tanuljunk festeni! 3. rész

Írta: kimbelina (http://kimbelina69.blogspot.com/2009/11/learning-from-master-chapter-3.html)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com, http://pavlovurasag.blogspot.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. március-április
A kedd reggeli megbeszélés után egy üzenet várt rám a hangpostámon:
"Szia, Ashley, Jake vagyok. A reptéren vagyok, most fogok felszállni a repülőre - üzleti útra kell mennem a héten. Csak szombatra érek haza, de már nagyon várom a következő projektünket. Nézd meg otthon a postaládádat, bedobtam egy üzenetet."
Jó volt ezt hallani, igaz, egy kissé csalódott is voltam, amiért hétközben nem lehetünk együtt. Elvégre megígérte, hogy elvisz egy fehérneműboltba, és segít választani valamit a szexi melltartóm és a bugyim helyett, amit a hétvégén levagdosott rólam.
A napom további része eléggé vontatottan telt el, hazafelé pedig dugóba is kerültem. Alig vártam már, hogy elolvassam az üzenetét, hátha írt valamit arról, hogy hová ment, vagy hogy hol hívhatom fel; vagy épp néhány pajzán gondolatot, amin elszórakozhatok.
Miután leparkoltam, gyakorlatilag már szaladtam fel a lépcsőn. Türelmetlenül lapoztam végig a szórólapokat és a számlákat, míg meg nem találtam Jake levelét. Egy kis, lezárt boríték volt, a nevem kézzel írva állt rajta. Nahát, gondoltam, milyen ritka manapság a kézzel írt levél! Bármennyire is szerettem volna feltépni és ott helyben elolvasni, azért több figyelmet akartam fordítani rá. Bementem a lakásba, letettem a táskámat és a levélcsomót, felakasztottam a kabátomat, lerúgtam a cipőmet, és a konyhába mentem egy pohár borért. Amikor visszatértem a nappaliba, egy pillanatra büszkén néztem végig a frissen festett falat, aztán leültem a díványra, vettem egy mély levegőt, és felnyitottam a levelet.
"Kedves Ashley!
Sajnálom, hogy a héten el kellett utaznom, és hogy ezért elmarad a randink. Nagyon várom, hogy a szombati fürdőszoba-festésben segíthessek, és van is néhány utasításom, amelyeket remélem, minden nehézség nélkül teljesítesz majd. Ha mindent pontosan a leírtak szerint készítesz elő, akkor biztos, hogy produktív napnak nézhetünk elébe."
Tartottam egy szünetet, elmosolyodtam, és kortyoltam egyet a borból. Tetszett ez a kis játék, amit a pasi kitalált, és a mester - sőt, a nagybetűs Mester - szerepe, amit játszott. Mindez annyira új s egyben izgató is volt számomra, hogy örömmel mentem bele a játékba, és élveztem, ahogy feltárul előttem saját szexualitásom mindeddig rejtett oldala. Letettem a poharat, és a blúzomon át simogatni kezdtem a mellemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 tomi19 2014. 04. 12. szombat 18:14
Jó kis sorozat volt ez...
#1 Törté-Net 2011. 04. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?