A+ A-

Viasz

Eredeti történet: Bondage mester oldala
Elképzelem, amint teljesen meztelenül fekszem egy asztalon, X alakban kikötözve. A szemem bekötözöd, nem látom mit csinálsz, csak hallom, hogy körülöttem mozogsz. Hirtelen égeto fájdalmat érzek a hasamon egy kis pontra koncentrálva. Majd még egyet, feljebb a melleim felé. A jellegzetes szagról kitalálom, gyertyával csöpögteted a testemet. A viaszcseppek egyre közelednek a melleim felé, a fájdalom egyre intenzívebb, felnyögök. De máris érzem a további forró csöppek érintését. Egyre gyorsabban záporoznak a testemre, már a melleim sem kímélik. A viaszeso abbamaradt, megpróbálom kitalálni mik a további terveid velem, de csak a saját izgatott lélegzetvételem hallom. Megsimogatod az arcom, mintha csak fel szeretnél készíteni egy még fájdalmasabb megpróbáltatásra, de nem szólsz egy szót sem. Minden figyelmeztetés nélkül forró folyam ömlik a combom belso felére. A fájdalom nagyon eros, felsikoltok. Megérzem a lávafolyam folytatását a hasamon egyre közelebb a melleimhez.
Bár az olvadt viasz csak vékony sugárban csöpög rám a fájdalomtól egyre gyorsabban kapkodom a levegot. Amikor a melleimre csurog a suru, égeto folyadék már kegyelemért kezdek könyörögni. De te nem figyelsz rám, sot egy teljes pohárral ráöntesz a jobb mellemre, majd egybol a ballra. A kötelek belevágnak a csuklómba, ahogy szabadulni próbálok, sikertelenül. Egy kicsit pihenhetek, nem gyötörsz tovább. Ismét érzem simogatod a könnyes arcomon. Vesszo suhogását hallom, a célpont a mellem. Bár nem ütsz eroseket a fájdalmat mégis nagyon erosen érzem, hiszen boröm még érzékeny. Minden ütésedre megvonaglom, a kínon kívül érzem, hogy a közben megszilárdult viasz darabokban szakad le testemrol. Miután mellbimbóim ismét szabadok, csipeszt helyezel rájuk. A fájdalom leírhatatlan, most gondolok rá el?ször, hogy ki kell mondanom a "safeword"-ot.
De még tartom magam, tudom, örömet okozok neked a szenvedéseimmel. Hirtelen felsikoltok, az eddig megkímélt csiklómra is csipeszeket helyezel, a fájdalom mértékébol ítélve a csipeszek végein még súly is fityeg. Tovább folytatod a vesszozésem. Minden ütésedre sikolyommal válaszolok. Amikor testem már szinte majdnem megszabadult az olvadt viasztól, abbahagyod a vesszozésem és felülsz a testemre, közvetlenül a melleim felé. ágaskodó férfiasságod a számba helyezed, én pedig mindent megteszek, hogy azt a feszültségtol megszabadítsam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 05. 11. vasárnap 07:39
Nem rossz
#3 Dia08 2012. 03. 7. szerda 15:49
te jó Isten...azért nem rossz smile
#2 Urad 2002. 09. 8. vasárnap 22:52
Ha olyan lány vagy akit felizgatott ez a kis iromány akkor várom a jelentkezésed! Gyakorlott, hellyel és eszközökkel rendelkező, bp.-i, 31 éves férfi vagyok.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?