Laura ébredése 5-7. fejezet

Szavazás átlaga: 8.22 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2011. április 15.
Hossz: 40 941 karakter
Elolvasva: 1 166 alkalommal
Fordítás
5. fejezet

Laurának sikerült ismét felizgatnia a férfit és húsz perc múlva ismét egymáson feküdtek, miközben Rick farka mélyen behatolt a lány testébe. Ezúttal a hasára fektette Laurát és hátulról kezdte lökni belé dárdaszerűen meredező hímtagját. A lány azon tűnődött, ezt vajon azért kapja, mert beszélt neki az előző éjszakáról, amit Karennel töltött, és azon, hogy vajon mennyi időre lesz szüksége, hogy megint elmenjen.
Talán Rick féltékeny volt? Vagy dühös? A férfi ráguggolt Laura fenekére és mélyen beletolta hatalmas farkát a lány nedves puncijába, miközben átölelte a testét és markolászni kezdte a mellét, csókolgatta a nyakát, és szinte karóba húzta, ahogy acélkeménységű hímtagját újra és újra belé döfte. Laurát gyönyörrel töltötte el ez az egész. A férfi kemény farka élesen hatolt a testébe erős, nyilalló fájdalmat okozva. Mindez pedig vegyült a legfelemelőbb extázissal. Eddig remegő teste egy pillanat alatt megfeszült, majd ismét megremegett a férfi érintésétől. Majd a pár percnyi kegyetlen aktus után kirobbantak belőle az orgazmus hullámai. Élesen felsikoltott, ahogy rátört a féktelen élvezet.

A csúcson Rick is elment, másodszor azon az estén és most sokkal intenzívebben, mint első alkalommal. Folytatta a kefélést ugyanazzal a brutális, kegyetlen lendülettel hosszú perceken keresztül, amíg a lány el nem ért egy újabb, még intenzívebb orgazmusig. Amikor végül ő is elment élesen felüvöltött és hangos puffanással végig terült az ágyon. A farka ismét behatolt Laura lüktető puncijába elektromos ütés szerű fájdalmat okozva a lánynak és beletaszította egy utolsó, mindent elsöprő orgazmusba, mely végleg kimerítette és ugyanakkor teljesen fel is izgatta.
Mindezek ellenére csak ötször ment el az együttlétük során. Az, ahogy Rick kefélte, sokkal jobban igénybe vette a testét, amitől még jobban kifáradt, mint attól a huszonegy orgazmustól, amit Karennel élt át. A puncija lüktetett a fájdalomtól. A mellei szinte égtek és a mellbimbóiban is szúró fájdalmat érzett, ahogy felvette a melltartóját. Egy férfi sem dugta még meg ilyen alaposan és ilyen brutálisan.
Ezt kaptam, amiért beszéltem neki Karenről, gondolta. Mert dicsekedtem. Gúnyolódtam vele. Istenem, ez csodálatos volt. Olyan csodálatos orgazmusaim voltak, mint a múltkor. Azt hittem teljesen szét fogok esni. Hazafelé menet vette csak észre, hogy milyen nehezen tud járni. Istenem, sohasem basztak még meg így életemben, futott át az agyán.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 19 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.22 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 6. 15:52
#4
Túl tömör szex.
1
l
listike
2015. január 4. 08:55
#3
Nagyon jó.
1
a
A57L
2013. december 14. 06:03
#2
Egész jó.
1
T
Törté-Net
2011. április 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1