A+ A-

Laura ébredése 5-7. fejezet

Fordítás
5. fejezet
Laurának sikerült ismét felizgatnia a férfit és húsz perc múlva ismét egymáson feküdtek, miközben Rick farka mélyen behatolt a lány testébe. Ezúttal a hasára fektette Laurát és hátulról kezdte lökni belé dárdaszerűen meredező hímtagját. A lány azon tűnődött, ezt vajon azért kapja, mert beszélt neki az előző éjszakáról, amit Karennel töltött, és azon, hogy vajon mennyi időre lesz szüksége, hogy megint elmenjen.
Talán Rick féltékeny volt? Vagy dühös? A férfi ráguggolt Laura fenekére és mélyen beletolta hatalmas farkát a lány nedves puncijába, miközben átölelte a testét és markolászni kezdte a mellét, csókolgatta a nyakát, és szinte karóba húzta, ahogy acélkeménységű hímtagját újra és újra belé döfte. Laurát gyönyörrel töltötte el ez az egész. A férfi kemény farka élesen hatolt a testébe erős, nyilalló fájdalmat okozva. Mindez pedig vegyült a legfelemelőbb extázissal. Eddig remegő teste egy pillanat alatt megfeszült, majd ismét megremegett a férfi érintésétől. Majd a pár percnyi kegyetlen aktus után kirobbantak belőle az orgazmus hullámai. Élesen felsikoltott, ahogy rátört a féktelen élvezet.
A csúcson Rick is elment, másodszor azon az estén és most sokkal intenzívebben, mint első alkalommal. Folytatta a kefélést ugyanazzal a brutális, kegyetlen lendülettel hosszú perceken keresztül, amíg a lány el nem ért egy újabb, még intenzívebb orgazmusig. Amikor végül ő is elment élesen felüvöltött és hangos puffanással végig terült az ágyon. A farka ismét behatolt Laura lüktető puncijába elektromos ütés szerű fájdalmat okozva a lánynak és beletaszította egy utolsó, mindent elsöprő orgazmusba, mely végleg kimerítette és ugyanakkor teljesen fel is izgatta.
Mindezek ellenére csak ötször ment el az együttlétük során. Az, ahogy Rick kefélte, sokkal jobban igénybe vette a testét, amitől még jobban kifáradt, mint attól a huszonegy orgazmustól, amit Karennel élt át. A puncija lüktetett a fájdalomtól. A mellei szinte égtek és a mellbimbóiban is szúró fájdalmat érzett, ahogy felvette a melltartóját. Egy férfi sem dugta még meg ilyen alaposan és ilyen brutálisan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 01. 4. vasárnap 08:55
Nagyon jó.
#2 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:03
Egész jó.
#1 Törté-Net 2011. 04. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?