Egy travi naplójából 3. rész

Szavazás átlaga: 8.06 pont (65 szavazat)
Megjelenés: 2011. április 14.
Hossz: 12 488 karakter
Elolvasva: 2 532 alkalommal
A következő hónapokban gyakran jártunk össze mi hárman és hatalmas szexcsatákat vívtunk, mindenki mindenkivel alapon, bár én Nikit sosem dugtam, de többször elégítettük ki egymást orálisan, amit nagyon élveztem, főleg, mikor Peti közben kefélt, én pedig a sima kis puncit nyaltam.
Zoli nem jött soha, egy picit szégyellhette, amiért egy travival kefélt, de mi nem bántuk, főleg Peti nem, akinek két nő leste kívánságait.
A normális életemben elvoltam, az addigi barátaim elmaradoztak, és már csak a két szeretőmmel tartottam a kapcsolatot. Már el mertem menni bulizni is, bár csak a szomszéd kisváros diszkójába, de hál istennek nem buktam le soha.
Sajnos a munkám miatt sokat kellett dolgoznom és elmaradtak a találkák, szinte már csak sms-ben és a neten beszéltünk. Hiányoztak azok az esték, de nem tehettem semmit, dolgoznom kellett. Egyszer a főnököm felajánlott egy külföldi utat, egy gyárlátogatást, nem ellenkeztem, végre egy kis szabadság. Törökországba kellett utaznom megnézni a gyárat, felmérni, és eldönteni, akarunk-e velük dolgozni. Egy hétre kellett kimenni, és tudtam, annyit nem bírok ki, hogy ne öltözzek be, így csomagoltam magamnak női rucikat is.
Leszállt a repülő, transzfer a szállodába. Egy szép 4 csillagos szállodában voltam, nem egy Hilton, de tiszta, és viszonylag új volt. Bejelentkeztem, felmentem a szobába átnéztem a másnapi programot, és gondoltam pihenek egy picit. 1 óra múlva felkeltem és gondoltam lemegyek úszok egy kicsit vacsora előtt. Gondoltam, hozni kellett volna bikinit, de cicim még nem volt akkor, bár a hormonoktól, már nagyobb lett egy picit, plusz egy kis tangában, azért észrevehető lett volna az a kis plusz. Gyönyörű idő volt, nem volt túl meleg még, március volt, de az itthonihoz képest jóval melegebb. Kifeküdtem napozni, és rendeltem egy . Élveztem a napfényt és a pihenést, hisz másnap egy 12 órás tárgyalás várt rám legalább. Egyszer lefeküdt a szomszéd ágyra egy 50 körüli úr, ősz haj, kicsit pocakos, de nem vészes. Köszönt, lefeküdt ő is, majd el kezdtünk beszélgetni angolul. Kiderült, ő egy német üzletember, aki szintén tárgyalni jött ide, így volt közös, témánk jól eldumáltunk. A beszélgetés alatt folyton a testem nézte, biztos feltűnt a sima lábam, picit nőis cicim, ami azért sejtetett valamit, de azért még nem volt feltűnő.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.06 pont (65 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 6. 15:37
#4
A travi nem nő!
1
a
A57L
2014. február 23. 10:50
#3
Nem rossz.
1
genius33
2012. szeptember 15. 12:27
#2
Tetszetős 🙂
1
T
Törté-Net
2011. április 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1