A+ A-

Testek - Háromszögben

Eredet:
Sandár Boró: A gyönyör pillanatai című noveláiból
Nyár volt, rekkenő hőség. Vasárnap.
A lágymányosi tó fölött remegett a levegő, s a házak iz¬zadó ablakain végigfutott a nap. Valahol vonatfütty hasított a tájba.
Sándor felszállt a hetes buszra, csak úgy, céltalanul, s elin¬dult a belváros felé. Muszáj volt meglépnie hazulról, mert elviselhetetlennek érezte már a szombatok és vasárnapok nyomasztó asszonyterrorját, mely a folytonos és kötelező házimunkákból állt, amit dicső és dundi felesége péntek esténként kiszabott rá.
Valamikor szerelemből vette el Klárát, s jól emlékszik még azokra az időkre, amikor neje esküvel fogadta, hogy kellemes, meleg, békés otthont fog teremteni kettőjük számára. Arra is emlékezett, hogy az esküvő utáni nászéjszakán még maga Klá¬ri akarta, hogy reggelig szeretkezzenek, sőt, néhány évig azt is elvárta, hogy Sándor naponta "megdolgozza" bozontos, feke¬te punciját, hatalmas melleit és a test többi, titokzatos táját.
Aztán jöttek a gyerekek. Először csak egyről volt szó, de az¬tán Klára vérszemet kapott, s a nők eredendő, anyai ösztöne felszínre tört a lelke mélyéből. A második gyerek már úgy érkezett, hogy Sándor csak a harmadik hónap végén tudta meg: felesége ismét terhes. A több napig tartó viták, zokogások, fenyegetőzések után Sándor belefáradva megadta magát. így lett belőle végül is komoly, elfásult családapa. De ennek már ti¬zenöt éve, s a gyerekek azóta felnőttek.
Ahogy zötykölődött vele a hetes busz, egyszerre elfogta a vágy, hogy végre valamiféle változás álljon be az életében, eb¬ben az állandó napi robotban, a rabszolga hétvégekben, s az egyre unalmasabbá és nehezebbé váló, kötelező szexuális "megmozdulásokban".
A buszon nem voltak sokan, így végig átlátta az egész terüle¬tet. A Gellért tér felszállói között hirtelen megpillantott egy vö¬rös hajú, démonra emlékeztető nőt, egy igazi csodát, s jólesően nyugtázta, hogy a szépség épp a vele szemközti ülésre tette le láthatóan kemény, gömbölyded popsiját.
Villanásnyi volt csupán a szemek játéka, ahogyan összenéz¬tek, de Sándor úgy érezte, legalább száztíz voltos áramütés érte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:26
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2011. 04. 18. hétfő 22:07
maga a történet jó...de ha már modern egy nő akkor nem hiszem ,hogy lenne bozontja...ez tette kevésbé élvezhetővé számomra,ezért 6 pont jár
#1 Törté-Net 2011. 04. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?