Testek - Háromszögben

Szavazás átlaga: 8.01 pont (79 szavazat)
Megjelenés: 2011. április 13.
Hossz: 23 298 karakter
Elolvasva: 2 664 alkalommal
Eredet:
Sandár Boró: A gyönyör pillanatai című noveláiból
Nyár volt, rekkenő hőség. Vasárnap.
A lágymányosi tó fölött remegett a levegő, s a házak iz¬zadó ablakain végigfutott a nap. Valahol vonatfütty hasított a tájba.
Sándor felszállt a hetes buszra, csak úgy, céltalanul, s elin¬dult a belváros felé. Muszáj volt meglépnie hazulról, mert elviselhetetlennek érezte már a szombatok és vasárnapok nyomasztó asszonyterrorját, mely a folytonos és kötelező házimunkákból állt, amit dicső és dundi felesége péntek esténként kiszabott rá.
Valamikor szerelemből vette el Klárát, s jól emlékszik még azokra az időkre, amikor neje esküvel fogadta, hogy kellemes, meleg, békés otthont fog teremteni kettőjük számára. Arra is emlékezett, hogy az esküvő utáni nászéjszakán még maga Klá¬ri akarta, hogy reggelig szeretkezzenek, sőt, néhány évig azt is elvárta, hogy Sándor naponta "megdolgozza" bozontos, feke¬te punciját, hatalmas melleit és a test többi, titokzatos táját.
Aztán jöttek a gyerekek. Először csak egyről volt szó, de az¬tán Klára vérszemet kapott, s a nők eredendő, anyai ösztöne felszínre tört a lelke mélyéből. A második gyerek már úgy érkezett, hogy Sándor csak a harmadik hónap végén tudta meg: felesége ismét terhes. A több napig tartó viták, zokogások, fenyegetőzések után Sándor belefáradva megadta magát. így lett belőle végül is komoly, elfásult családapa. De ennek már ti¬zenöt éve, s a gyerekek azóta felnőttek.
Ahogy zötykölődött vele a hetes busz, egyszerre elfogta a vágy, hogy végre valamiféle változás álljon be az életében, eb¬ben az állandó napi robotban, a rabszolga hétvégekben, s az egyre unalmasabbá és nehezebbé váló, kötelező szexuális "megmozdulásokban".
A buszon nem voltak sokan, így végig átlátta az egész terüle¬tet. A Gellért tér felszállói között hirtelen megpillantott egy vö¬rös hajú, démonra emlékeztető nőt, egy igazi csodát, s jólesően nyugtázta, hogy a szépség épp a vele szemközti ülésre tette le láthatóan kemény, gömbölyded popsiját.
Villanásnyi volt csupán a szemek játéka, ahogyan összenéz¬tek, de Sándor úgy érezte, legalább száztíz voltos áramütés érte.
A nő alig észrevehetően elmosolyodott, majd kissé oldalra fordult, és kibámult az ablakon. A busz tovább zötyögött. A kanyar után vette csak észre, hogy a vörös szépség kreol szí¬nű térde már nem húzódik vissza eredeti állásába, hanem enyhén, alig érezhető finomsággal ellenáll az ő térdének moz-dulatára.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.01 pont (79 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 6. 15:21
#7
Egy eltévelyedett bika.
1
j
joe013
2023. április 16. 14:42
#6
Nekem speciel tetszett a történet...
1
Andreas6
2023. április 15. 07:52
#5
Igazad van, de ezért nem kellene ennyi pontot levonni. 
Kedves Szaby, legközelebb kapcsold ki a szövegszerkesztő automatikus elválasztó funkcióját, mert nagyon zavaróak a sorok közepén az indokolatlanul elválasztott szavak. A történet amúgy nagyon tetszett!
1
Ez egy válasz v-ir-a 2011. április 18. 22:07-kor írt üzenetére.
b
berher
2018. december 4. 07:19
#4
Igen a történet jó, csak nem Szaby fordította. Megjelent nyomtatásban sok éve. Valahol a padláson nekem is megvan!
1
a
A57L
2013. október 11. 04:26
#3
Nem rossz.
1
v-ir-a
2011. április 18. 22:07
#2
maga a történet jó...de ha már modern egy nő akkor nem hiszem ,hogy lenne bozontja...ez tette kevésbé élvezhetővé számomra,ezért 6 pont jár
2
T
Törté-Net
2011. április 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1