A+ A-

Vágy 2. rész - Kezdenek a dolgok izgalmassá válni

Eljött a másnap, összebújva ébredtek. Bálintnak rögtön eszébe jutott a tegnap este de nem volt meggyőződve arról hogy álmodott vagy tényleg megtörtént. Eszébe jutott hogyan tudja a legkönnyebben leellenőrizni. Félrehajtotta a takarót és megnézte Kitti fenekét. Hát az bizony piros volt, egy - két helyen még az ujjai nyomai is láthatóak voltak. Erre már Kitti is feléledt és mosolyogva fordult oda:
- Milyen? Nagyon piros?
- Nem, azért nem. De lehet látni. - mosolygott rá vissza Bálint. - Akkor ma hogyan tovább? - kérdezte kissé tanácstalanul.
- Hát ahogy megbeszéltük. - ásított Kitti. - Felkelünk, én elvégzem a háztartási teendőket, mosok, főzök, aztán meglátjuk. Te pedig amit szoktál.
- Rendben. De ma nincs kedvem kimenni, nézni akarom a tévét és azt akarom hogy miközben főzöl, nagyon de nagyon szexis ruhában legyél és amikor intek akkor odagyere hozzám hogy meg tudjalak fogdosni.
- Szuper. - mosolygott Kitti és szaladt mosakodni, öltözni. Felvette azt a ruhát amit évek óta nem mert felvenni annyira szexi volt, szinte teljesen átlátszó és mellrészénél teljesen kivágott. Belebújt és illegetve-billegetve magát megjelent a párja előtt.
- Nem rossz, de vedd le a melltartódat és a bugyidat, nem akarom hogy rajtad legyenek.
- De tudod hogy nem szépek a melleim. - ellenkezett egy kicsit Kitti.
- Szépek vagy nem szépek, nekem így jók és ha azt akarom hogy anélkül viseld ezt a ruhát akkor anélkül viseld vagy kikapsz. - fenyegette meg játékosan Bálint, mire Kitti kiszaladt és rögtön kibújt a melltartójából és a bugyijából. Nem is a büntetéstől való félelem miatt hiszen alig várta hogy valamiért kikaphasson, ez is nagyon szerepelt vágyai között, hanem azért mert örült annak hogy Bálintnak így is tetszenek a mellei ahogy vannak. Nekiállt mosni, főzni, Bálint nézte a tévét és fél szemmel nézegette menyecskéjét mintha még nem is látta volna. Tetszett neki ez a játék.
- Gyere csak ide! - adta ki az utasítást.
Kitti odaszaladt és várta hogy mi fog történni. Bálint megsimogatta Kitti mellbimbóit, benyúlt a ruha alá és egy ujját felnyomta Kitti pinájába. Kitti széttárta a lábait hogy Bálint jobban hozzá tudjon férni. Bálint azt vette észre hogy Kitti puncija minden előjáték nélkül is folyik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:28
Elég jó.
#1 Törté-Net 2011. 04. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?