A+ A-

Vonat Kaland

17 éves srác vagyok, koromhoz képest elég sportos testtel rendelkezek és idősebbnek is tűnök a koromnál. Állandó barátnőm is van, akihez éppen utaztam fel a fővárosba, amikor az eset történt.
Egyedül ültem egy kabinban, olvastam egy könyvet közben pedig szólt a zene a fülemben. Már jó ideje úton voltunk, amikor egy igen csinos 25 év körüli nő nézett be a kabin ablakán. Kicsit előre nézett mintha ellenőrizni akarná, hogy van-e valaki a folyosón. Rám nézett és elmosolyodott, majd belépett és leült velem szemben. Egy ideig így haladtunk aztán észrevettem, hogy nagyon néz. Megszólítottam:
- Pestre mész te is?
- Igen, de ezek szerint te is!
Elkezdtünk beszélgetni majd megkérdeztem, hogy van-e barátnőm. Mondtam, hogy igen, épp hozzá tartok. Erre ő elmosolyodott.
- Miért mosolyogsz annyira? kérdeztem
- Csak mert az ilyen srácok mind foglaltak! Válaszolta.
- És te? Kapcsolatban vagy?
- Igen, fél éve vagyunk együtt a barátommal, de nem haladnak jól a dolgok.
- Nocsak!
- Bizony! Nem akarok rosszat mondani róla, de nem tudja azt nyújtani, amit én elvárnék. De az is lehet, hogy bennem van a hiba.
- Nem hinném, hogy benned lenne a hiba, szerintem nagyon csinos vagy és biztos meg tudod neki adni amit szeretne.
Elpirult és elkezdte kigombolni a blúzát. Fekete haja, és modell külseje engem sem hagyott hidegen és bizony éreztem, hogy lent mocorgok. Mivel elég meleg volt aznap, így a rövid gatyán keresztül könnyen észrevette, hogy igencsak megtetszett.
- Nahát, csak nincs valami baj? Nagyon kipirultál.
- Semmi baj, csak kicsit melegem van. Ilyen jó időben gyakran történik hasonló.
- Igen? És ez a gatyád megnövésével is jár?- kérdezte és közben olyan szexin nézett ki, hogy én sem bírtam nem belemenni a játékba.
- Előfordul, hogy ilyen történik és ilyenkor a legjobb, ha kicsit lehűtöm magam.
- Akár segíthetnék is!
- Nos nem bánom. De ilyenkor a legjobb, ha bevizezem magam.
- Menjünk!
Több se kellett és felálltunk a helyünkről hátrahagyva minden cuccunkat. Irány mosdó és meg sem vártuk, hogy bemenjünk már a folyosón egymásnak estünk. Mikor bementünk gyorsan magunkra zártuk az ajtót. Elkezdem csókolgatni a nyakát és közben benyúltam a blúzába és markolászni kezdtem a melleit. Már feltűnt előtte is, de most már biztossá vált, hogy nem volt melltartó rajta. Amikor belenyúlt a gatyámba és elkezdte morzsolgatni a golyóimat. Ezután beindultam és szó szerint letéptem róla a blúzát majd a nadrágját is szinte lerángattam róla. Fekete csipke bugyi maradt csak rajta meg a szandálja és ezzel igencsak szexis képet mutatott.
Ezután elkezdtem nyalni a már igencsak nedves pináját. Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy nagyon be volt indulva. Nem is kellett sok, hogy elmenjen.
- Köszönöm, de most te jössz!
- Állok elébe!
- Azt látom. Kuncogott. Elkezdte letolni a nadrágom és azonnal rábukott a nem kicsi péniszemre. Nem egy nem két csajjal volt már dolgom, de az, amit a csaj művelt fenomenális volt. Amilyen összhangban járatta a nyelvét és a fejét az valami szédítő volt. Tartottam magam ameddig bírtam, de éreztem, hogy nem fogok sokáig kitartani. A vége felé már szinte csillagokat láttam, mert a golyóimat is rendesen kínozta. Nagyjából 6-7 perc múlva éreztem, hogy nem bírom már tovább.
- Nagyon jó vagy ebben! nyögtem és elkezdtem a fejét a kezemmel irányítani.
- El fogok menni bébi! Egyre szaporábban vettem a levegőt majd a szemébe néztem. Láttam a szemében, hogy nem bánja, hogyha a szájába megyek el. Örültem is ennek mert éreztem, hogy jön a vég.
Belemarkoltam a hajába, rádőltem a felső testemmel a fejére neki szorítva a hátát a Wc ajtónak. Pumpáltam még párat a szájába majd kitörtem. Olyat szívott a dákómon, hogy azt hittem berobban a prosztatám és ezzel egy időben a csipőmmel hatalmasat löktem. Ontottam magamból az anyagot és nem is bírta mindet lenyelni. Jócskán folyt lefelé az anyag.
Felegyenesedtem, amíg letisztított majd megköszöntem neki. Visszamentünk a kabinba, rendbe szedtük magunkat és hamarosan le is szálltunk. A barátnőm a peronon állt. Volt egy kis bűntudatom amíg kifelé sétáltunk de hamar elmúlt mert úgy gondolom megérte. Ami ezután következett az már inkább kiverte a biztosítékot. Kint egy sötétszürke verda mellett állt a barátnőm testvére, Gabi. Köszöntöttük egymást majd mikor beszálltunk mondta, hogy még várunk valakit.
Vártunk kicsit amikor egyszer csak a tesó köszöntötte a barátnőjét.
- Srácok, bemutatom Katát!
- Sziasztok Kata vagyok!
Mikor odanéztem meghűlt bennem a vér. A vonatos csaj volt az. Ő is kicsit meglepettnek tűnt, de kevésbé, mint én. Csöndesen elindultunk hozzájuk.
- Milyen volt az utad kedvesem? kérdezte a Gabi a barátnőjét. Nyeltem egy nagyot és elkezdtem kigombolni a pólómat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ulysses 2014. 12. 20. szombat 21:09
Nehéz korrekt értékelést adni. Elég sok hibán akadt meg a szemem. Szúismétlések, nagyrészt hibás központozás, vesszők ötletszerű alkalmazása. A fogalmazás is elég gyatra. Viszont a történet alapötlete, a cselekmény fűzése tetszik. A szereplők formálása művi. Érződik rajta a 17 éves srác fantáziavilága, vagy a pornófilmekből ellesett sablonok.
Kár, mert remek sztorit lehetett volna kihozni ebből a konfliktushelyzetből.
#10 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:42
Jó.
#9 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:29
Nekem is nagyon tetszik.
#8 listike 2014. 03. 4. kedd 16:42
Tetszett.
#7 Peter Hun 2013. 11. 1. péntek 07:52
Nem tudom elhinni, hogy ebben a szituban ne buktál volna le a barátnőd előtt.
#6 feherfabia 2013. 11. 1. péntek 07:09
Nagyon jó
#5 Kaszkadör 2011. 12. 7. szerda 10:20
király...
#4 Jack69 2011. 04. 7. csütörtök 10:08
Egyébként nem rossz, csak kevésnek tűnik az egész...amúgy meg, ha igaz történet akkor tényleg nem szép dolog. wink
#3 Jack69 2011. 04. 7. csütörtök 10:07
Mert?
#2 pappamacii 2011. 04. 6. szerda 05:34
Az utolsó sorral teszed a legjobbat...
#1 Törté-Net 2011. 04. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?