A+ A-

Nudista élmények 1. rész

Sziasztok, Peti vagyok. Megszeretném osztani veletek nudista élményeimet, avagy ahogyan nudistává váltam történetbe foglalva. Igaz csak amatőr módon, mert még soha semmilyen formátumban nem írtam történeteket. De remélem élvezettel lehet olvasni majd írásaimat.
Először is magamról pár szó. Peti vagyok, 25 éves, Borsodban két szobás panellakásban lakok édesanyámmal és húgommal. Édesapám már nem él velünk. Történetem kezdete röpke tíz évre nyúlik vissza az időben. Mikor elkezdtem serdülni, kamaszodni 14 éves koromban már nagyon érdeklődtem és vágytam az erotika iránt. Ebben az időben Internet még csak a tehetősebb családoknál volt, így az erotikus forrást csak az osztályban kézről kézre járó pornókazetta és az otthoni leskelődés nyújtotta. Otthon nem volt sose az a beburkolózott prűdség, fürdőbe sértődés nélkül bejárhattunk ha fürdőt valaki és a szobáig csupaszon flangáltunk zuhany után. De ez a meztelensége ennyiben ki is merült. Én így kamaszon mindig kerestem a lehetőséget, hogy csupaszon láthassam édesanyámat és húgomat. 13 évesen ők nyújtották nekem a női ideált, hisz akkoriban csak kettőjüket láttam teljesen csupaszon. Ha egyedül maradtam a lakásban mindig csupaszra vetkőztem és így tettem-vettem, nézegettem magam a folyosón a nagy tükörben és nagyokat maszturbáltam. Ahol lakok a környékünkön van agy nudista lehetőség egy bányató. Mikor még nagyon kicsi voltam és autóval arra mentünk, édesapám mindig mondta, hogy na ide nem kell jönni, mert itt csupaszon fürdenek az emberek. Mondanom se kell az ilyen marad meg egyből az agyában egy fiatal fiúnak.
16 évesen jött el első nudista élményem, amikor még a kíváncsiság és az erotika vezérelt, és hogy lányokat-nőket csupaszon láthassak. Nyári szünetemet töltöttem, és egy meleg hétköznapi délelőtt kerékpárra pattantam. Mint egy 10 km-t tekerve leértem a kis falúba a nudista tóhoz, amivel már oly régóta szemezgettem. Beértem a földútra a tó mellé és először feltérképeztem a területet. Ahogy lassan tekertem láttam, hogy kitaposott kis utak vezetnek a közvetlen vízparthoz. Meg is álltam egy kettőnél besétáltam de nem láttam senkit a parton. Tekertem tovább, és láttam egy Wartburg áll a földút szélén, leszálltam kerékpáromról és besétáltam itt is a kitaposott úton és megpillantottam egy meztelen házaspárt ahogy egymás mellett a hátukon feküdve napoznak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 05. 9. péntek 05:02
Egész jó
#7 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:01
Nem rossz.
#6 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:26
Érdekes de egész jó.
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 22:06
Jó, hogy szolidan írja le a szereplők "érdeklődését"
#4 Barbara 2012. 01. 5. csütörtök 12:22
Aranyos sztori, de egy kissé ártalmatlan. Azonkívül nem ártana egy kicsit jobban vigyázni a helyesírásra. (kereset a táskájában - keresett helyett vagy elkezdet merevedni - elkezdett helyett) Remélem, nem azért kérdezi "Bandi 52", hogy rokona vagy-e a köztársasági elnöknek, mert az se tud helyesen írni... smile
#3 Bandi52 2011. 03. 31. csütörtök 09:50
A történet jól indul, folytasd! Kérdés, hogy rokona vagy a köztársasági elnöknek?
#2 gyuri0926 2011. 03. 31. csütörtök 07:35
Folytasd , ez nem rossz , rmélem a folytatásban már szex is lesz. Csak így tovább !
#1 Törté-Net 2011. 03. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?