A+ A-

Már nem játék...

Egyik msnezés alkalmával egy régi, de nálam (22) kicsit idősebb ismerősöm (Peti, 27) felvetette, hogy amennyiben a pókertudásomat szeretném csiszolni, várnak a haverjaival.
Tudom, hogyan hangzik, de ismerem a srácot, emögött a meghívás mögött nem volt semmilyen más szándék, csak kedveli a társaságom, bár tudja, hogy nem vagyok túl kedves, inkább a hűvösebb, tartózkodóbb, jobb napjaimon kötekedő - persze nem vészesen :)
Elérkezett a nagy nap, reméltem, hogy végre élőben is játszhatok egy jót és nem fog úgy tűnni, mintha teljesen hülye lennék a dologhoz.. mert hát tulajdonképpen még csak féléve játszogattam online.
Előre megkaptam a címet, bár kérdezte Peti, hogy eljöjjön-e értem, de nem igényeltem, jól eligazodom bárhol.
Beléptem a lakásba, ahol hat fiú fogadott. Mindegyikük, egy kivételével, felállt, kezet fogtunk, bemutatkoztunk. Az egy kivételhez - nevezzük Máténak - én mentem oda bemutatkozni. Ennyi elég is volt ebből a srácból, látványosan nem volt kedve a kötelező körökhöz, és hát ki vagyok én, hogy erőltessem. Engem sem érdekelt különösebben, de azért jólesett volna őt megkopasztani elsőként.
Mivel gondolom Peti már kiokította őket, hogy nem iszom, gyümölcsleves poharat nyomtak a kezembe. Beszélgettünk keveset, majd játszani kezdtünk.
Játék közben is sok dologról szó esett, Máté elég arrogáns, cinikus hangnemet ütött meg végig. Én nem szeretek különösképp ezekre reagálni, így ráhagytam.
Nagy szerencsém volt, amit már fél évnyi tapasztalattal is felismerek, és persze sosem tart sokáig. Három és fél óra játék után már csak Peti, a csodakedves Máté és én maradtunk játékban. A játékzsetonok eloszlása nagyjából úgy állt, hogy nálam volt 30%, Máténál 60, Petinél 10. Kiesésre állt, nekem még tartott a szerencseszériám, valamint veszettül igyekeztem kontrollálni a mozdulataimat, az arcomat, így elnyertem tőle, kiesett, amihez annyit fűzött hozzá nevetve, hogy ezentúl nem látnak szívesen. Majd adott egy puszit egy "csak vicceltem" kíséretében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 18. péntek 15:40
Nemrossz.
#2 genius33 2012. 09. 18. kedd 10:14
Izgató smile
#1 Törté-Net 2011. 03. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?