A+ A-

Amatőrök kerestetnek 1-2. rész

1. rész
Egy csinos fiatal lány lépett be a lépcsőház ajtaján. A lenyugvó nap miatt még szüksége volt az utcán a napszemüvegére, amit most feltolt a sűrű göndör hajához. A folyosón hangosan kopogott Noémi magas sarkúja. A másodikon lakott, így munka után nehézkesen mászta meg a lépcsőket. Amint felért az emeletre, sietősen elővette táskájából a lakáskulcsát. Ezen a szinten alig jött be az ablakon természetes fény, így fel kellett kapcsolnia a világítást. A lámpa fénye, megcsillant a lány nadrágjának flitteres derékövén, ami kiemelte formás hátsóját. A kulcscsomón nehezen találta meg a megfelelőt, amely nyitotta volna a lakása ajtaját. Csak nem rég költözött ide. Otthagyta a szülői házat és most a párjával lakott. Amint belépett az előszobába, meglátta magát a tükörben, s észrevette, hogy szeme alatt apró fekete kosz volt. A sminkjét kenhette el, mikor dörzsölte a szemét. Korrigálta gyorsan a hibát. Még egy ideig figyelgette magát a tükörben, ahonnan egy bájos az, csodaszép kék szemekkel tekintett vissza rá.
A lakásban is elég sötét volt, az összes redőny le volt húzva. Ezt kicsit furcsálta a lány, mivel úgy emlékezett, hogy reggel felhúzta, s párja kamionozik, s valahol külföldön tartózkodott. Még sem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Pedig kellett volna.
Bement a hálószobába, s hirtelen elkapta egy álarcos hátulról. A férfi, erősen megragadta Noémi karját, és az ágyra lökte. Mielőtt az megfordult volna, a támadó gyorsan rávetette magát. Az ijedt lány sikítani próbált, de befogták a száját.
- Sokáig keresgéltem, de se pénzt, se ékszert nem találtam, ellenben itt vagy te, úgyhogy veled kell beérnem - fenyegetőzött az álarcos.
A lány szabadulni akart a fogságból, de az erős szorítás ellen tehetetlen volt. Pityeregni kezdett.
- Ne sírj - mondta a férfi, miközben elvette a lány szája elől a kezét.
- Mit akar velem tenni?
Az álarcos a hason fekvő áldozata domborodó fenekéhez nyomta ágyékát.
- Kapsz valamit, amit mindketten élvezni fogunk. Érzed már? - erősebben nyomta a csípőjét a lányhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 04. 14. kedd 06:55
nekem tetszett 8p... folytasd
#3 hairy_pussy 2013. 09. 16. hétfő 07:45
csóri gyerek....
#2 mackó2009 2012. 11. 1. csütörtök 19:05
Egyik legkedvesebb történetem.
#1 Törté-Net 2011. 03. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?