A+ A-

Albérlet és gruppen szex 1. rész

Erzsi 39 éves, én 50, Jenő vagyok. Egy félév ismeretség és még több szex után, eldöntöttük, hogy összeköltözünk, mivel más megoldás nem volt, az Ő albérlete kettőnknek kicsi, új után kellett nézni, kerestünk, szóltunk az ismerősöknek is. Egyik ilyen beszélgetés után, szól Erzsi, hogy régi ismerőse, Éva felajánlotta, hogy költözzünk hozzájuk. Én nem ismertem Őt, de a férjét sem, mielőtt döntöttünk volna a kérdésben, el mentünk hozzájuk megbeszélni a dolgot, a helyet megnézni és megismerkedni, ami persze első sorban a velem való megismerkedésről szólt. Erzsi ekkor más, hatásomra, nagyon provokatívan nézett ki, ápolt sötét haj, vörösre festett körmök, mélyen dekoltált pulóver, a nagy mellei majdnem átszakították és egészen rövid, mini szoknya, csipke - comb fix - szel, szóval nagyon izgató volt.
A házaspár várt minket este nyolc órakor, Éva, egy kicsit elhízott, de jól karban tartott 40 - es nő, férje Robi 40 - es évek közepén, de semmi különleges. Otthon volt a két fiuk is, Péter 20 éves és Pali 17 éves, magas, jó vágású fiuk. A srácok az üdvözlés után el vonultak, mi leültünk a házas párral, Robi feltűnően, bámulta Erzsit, én pedig, hogy cukkoljam, ölelgettem a nőmet és láthatóvá tettem a combjait, ezt Éva is észre vette, rá is kérdezett Robira :
- Ugye, hogy jót tett Erzsinek az új kapcsolat, milyen vonzó nő lett belőle?
- Az tuti, irigylem is miatta Jenőt, egy ilyen jó nő jut egy 50 - es pasinak!
(Ez elég durva volt nem csak rám nézve, hanem a feleség számára is, de ahogyan kiguvadt szemekkel fészkelődött a nadrágban látszott a dudor, keményen állt a farka. ) Én meg rögtön, miután láttam, hogy Éva sem vak, észre vette a dolgot, szemmel el kezdtem vetkőztetni Évát, és megérintettem a faszomat, amit Éva azonnal láttamozott, egy véletlen punci simítással és enyhén megnyalta a szája szélét, mélyen a szemembe
- Robi, Te sem panaszkodhatsz, nagyon szexi feleséged van - mondtam, ekkor Erzsi tréfásan megbökött,
- Jenő nem szex partnert keresni jöttünk gruppihoz, hanem az albérletet megbeszélni és meg nézni - és finoman megharapta a tarkómat és széttárta a lábait (az még tudni kell, hogy nekem volt gruppen gyakorlatom, Erzsinek nem, viszont sokszor beszéltem neki róla szex előtt, közben és rendesen beindult rá, azt mondta, ha eléggé felizgult állapotban és olyan a partner pár, valószínű nem teketóriázna (én tudtam, hogy ez nem valószínű,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 07. 12. vasárnap 07:51
Közepes!
#6 papi 2014. 05. 26. hétfő 18:45
Nem rossz
#5 listike 2014. 05. 11. vasárnap 05:39
Közepes, de csak azért, mert nem folytattad.
#4 A57L 2013. 08. 13. kedd 04:16
Elmegy.
#3 Remete D. László 2011. 07. 26. kedd 18:12
Helyesírási és fogalmazási hibák tömkelege.
Tényleg gagyi.
#2 Aelm 2011. 07. 26. kedd 10:45
Nagyon tré.Gagyi.Minek írsz?
#1 Törté-Net 2011. 03. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?