A+ A-

Szexjárat 5. rész - Második hét eleje

Következő hétfőn lényegesen fürgébb voltam a szokásosnál. Sokat segített, hogy kinyitottam a szemem, így egyből megtaláltam mindent a fürdőszobában, hunyorogva, vagy leeresztett szemhéjjal ez hasonlíthatatlanul komplikáltabb. Gyors reggeli - más nem nevezné annak, de nekem megfelel.
A múltheti, szexjáratos, saját menetrendemnél pár perccel korábban értem a buszmegállóhoz, meg kellett állnom már előbb, mert még sok-sok ember várakozott az igazi járatra. Mikor befutott, készségesen befogadta az utazni vágyókat, és sűrű nyögésekkel útjára indult, beálltam a helyére.
Kerestem egy cd-t, hosszú idők óra először úgy, hogy odanézve válogattam: az jó lesz, amit Mariann olyan ügyesen kitalált. De régen volt péntek!
Telt az idő. Kicsit rapszodikusan: először nem moccantak az óra számjegyei, s mikor végre elérkezett a szexjárat indulási időpontja... mi van itt?... egymást kergették a percek.
Még a telefonszámát sem ismerem, hogy megkérdezzem:
- Elaludtál, megbetegedtél?
Tíz percet várakoztam, majd vontatott mozdulatokkal, kelletlenül elindultam. Vár a munka! Olyan félút tájékáról még erős kísértést éreztem, hogy visszafordulok, mert biztos késett, ott vár hiába...
Napomat egyetlen szóval jellemezhetném... esetleg egy másikkal még: eltelt.
Reméltem, hogy Mariann nem lett beteg.
Az sem tudott feldobni, amikor kollégám - akinek mindig élvezettel hallgatom a sztorijait - újabb történettel szórakoztatott. Megismerkedett egy csajjal, rá is beszélte, hogy menjenek fel a lakásba, semmi rendkívüli nem történt, megegyeztek a következő napi ismételt együttlétben. Csakhogy - valamit félreérthetett - a csajszi másnap este bőröndökkel állított be ámuldozó kollégámhoz.
*
Kedden zuhogó esőre ébredtem és tele kétségekkel. A rutin- és reflexszerű mozdulatsor után, kissé megázva beültem a kocsiba és gurultam a megszokott útvonalon.
A buszmegállóban egy rikítóan sárga esernyőt láttam, alatta pedig formás lábak farmerben... Mariann! Tehát nem beteg!
- Hát szia! - libbent mellém a szokásos derűjével és elmaradhatatlan hátizsákjával.
Mielőtt megfogalmaztam volna kérdő arckifejezésemet, válaszolt:
- Tegnap... Indultam éppen, le ne késselek, amikor anyu állt ki a garázsból, hogy elvisz, neki arra van dolga. Még azt hittem először, a buszmegállóig akar fuvarozni, de nem ám! Végig! Mit mondhattam volna? Hogy jobb nekem a megszokott busz?
A legfontosabb, hogy nem beteg. Sőt! Annyira virgonc, hogy hozzám simult, szinte átfészkelődve az én ülésemre. A tegnapi üresjárat után ismét szexjárat...
- Már sajnáltam az állandó stopposomat! - Valami ennél lényegesen kedvesebbet szerettem volna mondani, de nem sikerült.
- Érvényes még a bérletem? - mosolygott.
Mintha mindketten kissé megilletődtünk volna. Talán a viszontlátás öröme okozta? Nem is tudtam mit mondani.
- Biztos találnál más utast a szexjáratra! - szólalt meg Mariann kis szünet után.
- Nem szoktam stoppost felvenni - vágtam rá gyorsan. Inkább azt akartam mondani: Ki tudná helyettesíteni? - Illetve nagyon ritkán...
- Aha! Csajszikat persze... - jelentette ki.
- Mintha csak csajok stoppolnának, mindig csak ők integetnek!
- Az mááás! - nevette. - Akik integetnek, azok nem utazni akarnak, ők vállalnak fuvart.
- Én az igazi stopposokról beszélek. - Visszatértünk lassacskán a régi kerékvágásba, vidáman beszélgettünk a szexről. - Régebben történt, pirosnál odalépett hozzám egy csaj, megkérdezte, elvinném-e. Útbaesett a falu, amit megnevezett. Útközben beszélgettünk: dolgozni megy, szeretne sokat utazni, családja messze él... mindenféléről. Megérkeztünk, amikor még utoljára megkérdeztem, hol is dolgozik, ahová így estefelé kell beérni. A válasz: Itt, a masszázsszalonban.
- Fogadjunk, hogy nem mentél be! Csak mondtál valami lepattintó, de udvarias szöveget...
- Nyertél! Kicsit beszélgettünk még, mert azért izgat egy ilyen hely légköre, meg kíváncsi voltam, hogy is működik. Azt javasolta, keressem meg nyugodtan, majd úgy olcsóbb lesz az action. Én meg azt válaszoltam, hogy majd gyűjtök rá.
- Mennyibe kerülnek a szolgáltatások? Mit mesélt?
- Egy belépő, elég drága italok, hat-nyolc-akárhány csaj, akik közül lehet választani, és mindennek van ára, szigorú időkorlátok is szabályozzák az action-t, félórás, 1 órás és 2 órás változatot lehet igénybe venni. Azt mesélte, hogy a legelső vendége bilincset és korbácsot vett elő a táskájából, és ő már éppen el akart szaladni, vagy segítségért kiáltani, amikor a koma azt kérte, hogy bilincselje az ágyhoz, és korbácsolja meg.
- Haha!
- Biztos az ellenkezője is előfordulhat, mert valami olyasmit mondott, hogy tudna mesélni.
- Ha mégis bementél volna, mennyibe kerül? - kíváncsiskodott.
- Nem tudom már pontosan a tarifákat, de engedményt ajánlott az árakból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 07. 27. szombat 10:19
Rendben
#2 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:08
Jóóóféle smile
#1 Törté-Net 2011. 03. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?