A+ A-

Szexjárat 5. rész - Második hét eleje

Következő hétfőn lényegesen fürgébb voltam a szokásosnál. Sokat segített, hogy kinyitottam a szemem, így egyből megtaláltam mindent a fürdőszobában, hunyorogva, vagy leeresztett szemhéjjal ez hasonlíthatatlanul komplikáltabb. Gyors reggeli - más nem nevezné annak, de nekem megfelel.
A múltheti, szexjáratos, saját menetrendemnél pár perccel korábban értem a buszmegállóhoz, meg kellett állnom már előbb, mert még sok-sok ember várakozott az igazi járatra. Mikor befutott, készségesen befogadta az utazni vágyókat, és sűrű nyögésekkel útjára indult, beálltam a helyére.
Kerestem egy cd-t, hosszú idők óra először úgy, hogy odanézve válogattam: az jó lesz, amit Mariann olyan ügyesen kitalált. De régen volt péntek!
Telt az idő. Kicsit rapszodikusan: először nem moccantak az óra számjegyei, s mikor végre elérkezett a szexjárat indulási időpontja... mi van itt?... egymást kergették a percek.
Még a telefonszámát sem ismerem, hogy megkérdezzem:
- Elaludtál, megbetegedtél?
Tíz percet várakoztam, majd vontatott mozdulatokkal, kelletlenül elindultam. Vár a munka! Olyan félút tájékáról még erős kísértést éreztem, hogy visszafordulok, mert biztos késett, ott vár hiába...
Napomat egyetlen szóval jellemezhetném... esetleg egy másikkal még: eltelt.
Reméltem, hogy Mariann nem lett beteg.
Az sem tudott feldobni, amikor kollégám - akinek mindig élvezettel hallgatom a sztorijait - újabb történettel szórakoztatott. Megismerkedett egy csajjal, rá is beszélte, hogy menjenek fel a lakásba, semmi rendkívüli nem történt, megegyeztek a következő napi ismételt együttlétben. Csakhogy - valamit félreérthetett - a csajszi másnap este bőröndökkel állított be ámuldozó kollégámhoz.
*
Kedden zuhogó esőre ébredtem és tele kétségekkel. A rutin- és reflexszerű mozdulatsor után, kissé megázva beültem a kocsiba és gurultam a megszokott útvonalon.
A buszmegállóban egy rikítóan sárga esernyőt láttam, alatta pedig formás lábak farmerben... Mariann! Tehát nem beteg!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 07. 27. szombat 10:19
Rendben
#2 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:08
Jóóóféle smile
#1 Törté-Net 2011. 03. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?