A+ A-

Ájulás 5. rész

- Bocsánat - suttogta, s nagyon lassan és óvatosan engedte el, miközben a masszőr már a csuklójától kezdve nyugtatóan simogatta a karját. - Ez fantasztikus volt, köszönöm -azzal önkéntelenül is hanyatt fordult, egy pillanatra sem gondolva arra, hogy anyaszült meztelen. Szép, kerek, kemény mellei izgatóan domborodtak, teljesen kopasz puncija kiemelkedett hasa aljából.
- Ki az a Miklós? - kérdezte Ildi - Ismernem kellene? Az ő nevét kiáltottad, mikor Feri megmutatta azt a spéci fogást.
- Akit legjobb lenne elfelejtenem, bár eddig nem nagyon sikerült, pedig már majdnem mindent megtettem ennek érdekében. Folyton ő jár az eszembe, holott nem lenne szabad, Férjem, gyerekem van, még ha nem is vele közös. De ez a szerelem feléget, úgy vágyok rá, hogy azt elmondani sem tudom. Felejtenem kellene, de nem tudok.
Lelki kiborulásában észre sem vette, hogy teljesen meztelenül fekszik az ágyon, s két, majdhogynem idegen ember előtt tárulkozik ki lelkében és testében. Ildi gyengéden simogatta a combját, a férfi pedig még mindig a karját fogta.
- Segíthetünk elfelejteni - mondta a nő, s már Laura duzzadt szeméremdombját cirógatta kézfejével. - Feri biztos tud valami jó módszert erre is.
- Hálás lennék érte - felelte Laura anélkül, hogy tudatában lett volna, mi lehet kijelentésének következménye.
Ildi felkúszott mellé az ágyra, s közelebb húzta magához Laurát, így a túloldalán maradt hely a férfinak is, aki szintén mellé telepedett, de csak félig az ágyra ülve. Laura lehunyta a szemét, úgy gondolta, a beszélgetéshez igazán jó ez a meghitt közelség.
- Pár hónapja ismertem meg a neten - kezdte, már ismét Miklós mosolygós arca jelent meg előtte -, és igen hamar megkedveltük egymást. Ma már ott tartok, hogy nem merek elmenni az első randira, mert attól félek, hogy felborítom az egész életemet - fejezte be az egy szuszra elsuttogott bevezetőt, de akkor egy gyengéd kéz tapadt puhán a szájára, nem engedve ki belőle több szót.
- Csssss - hallotta valahonnan a kéz alól, s egy pillanat múlva nedves nyelv kezdte cirógatni a jobb mellbimbóját. Kinyitotta a szemét, Ildi rövid szőke fejét pillantotta meg, Arca felett pedig Feri fürkésző, mosolygó tekintetével találkozott. Megrémítette a másik nő tette, s emelte volna balkezét, hogy eltolja, de akkor a masszőr öléhez ért, beleütközve a nadrágon keresztül immár félkeményen felmeredő falloszba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 01. 24. péntek 05:39
Tetszik
#2 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:29
Egész jó.
#1 Törté-Net 2011. 03. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?