A+ A-

Út a pokolba 2. - Becky

Fordítás
Másnap azt hittem, hogy rájöttem, Maria mit is hiányolt az előző napi együttlétünkből.
Aznap éjjel már semmi különösebb nem történt. Szusszantunk egyet, felhozattunk egyet s mást a szobaszervizzel, aztán beestünk az ágyba. Amit a tíz órás autóút meghagyott, azt a kiadós szex vette ki belőlünk. Reggel bekaptunk néhány fánkot, hörpintettünk hozzá egy kis kávét, és nekivágtunk az útnak. Én vállaltam be az első szakaszt, és ahogy rátértem a 80-as autópálya felhajtójára megláttam egy lányt magasba emelt hüvelykujjal. Nem tudtam megállapítani mennyi idős lehetett, de egyértelműen nagyon fiatal. Kérdően pillantottam Mariára, ő pedig bólintott, Leálltam a stoppos mellé.
Ahogy jobban megnéztem magamnak, az a típusú lány volt, aki ugyanolyan valószínűséggel lehet 12 éves, mint 22, no meg a kettő között akármennyi. Nem túl magas, max 160 cm, vékony, egyenes csípővel, viszont alkatához képest fejlett mellekkel. Az öltözetét én még mindig gótnak nevezném, bár manapság inkább az emós kifejezést használják rá. Halvány fehér bőr, egyenes fekete haj keretezte arc, vékony fekete nyaklánc szorosan a torkán. Természetesen talpig feketébe volt öltözve: egy fekete póló, és egy jó rövid miniszoknya, ami teljesen fedetlenül hagyta a combjait. A jobb orrcimpájában kis gyűrűt viselt, a szemei körül fekete tussal kihúzva, a sminkje egy sápadt mosómedvére emlékeztetett. Mindazonáltal egész csinos jelenség volt.
Teljesen nyilvánvaló volt, hogy Maria is hasonlóan véleménnyel volt róla. Egész pontosan nyilvánvaló volt, hogy Maria szemében ebben a lányban megvan az a valami, amit bennem nem talált meg. Épp elég nőt ismertem, akik mindkét térfélen játszottak, hogy tudjam, legtöbbjüknek nem okoz semmilyen nehézséget, akár egy férfi akár egy nő elégíti őket ki, de azért a szívük mélyén jobban kedvelik az egyik nemet a másiknál. Ezen a ponton úgy tűnt, Maria inkább a csajokra bukik
Maria letekerte az ablakot, és a lány behajolt.
- Merre mész, kislány?
- Akár a büdös francba is, csak el innen! - teljesen meg tudtam érteni. Cheyenne és alapvetően Wyoming nem a kimondottan ideális tartózkodási hely az ilyen lányoknak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 11:52
Nagyon jó, máris olvasom tovább.
#3 zsuzsika 2015. 01. 31. szombat 10:18
Jó írás.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#2 A57L 2014. 04. 23. szerda 07:19
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2011. 03. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?