Út a pokolba 2. rész - Becky

Szavazás átlaga: 8.8 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2011. március 22.
Hossz: 10 449 karakter
Elolvasva: 1 803 alkalommal
Fordítás
Másnap azt hittem, hogy rájöttem, Maria mit is hiányolt az előző napi együttlétünkből.

Aznap éjjel már semmi különösebb nem történt. Szusszantunk egyet, felhozattunk egyet s mást a szobaszervizzel, aztán beestünk az ágyba. Amit a tíz órás autóút meghagyott, azt a kiadós szex vette ki belőlünk. Reggel bekaptunk néhány fánkot, hörpintettünk hozzá egy kis kávét, és nekivágtunk az útnak. Én vállaltam be az első szakaszt, és ahogy rátértem a 80-as autópálya felhajtójára megláttam egy lányt magasba emelt hüvelykujjal. Nem tudtam megállapítani mennyi idős lehetett, de egyértelműen nagyon fiatal. Kérdően pillantottam Mariára, ő pedig bólintott, Leálltam a stoppos mellé.

Ahogy jobban megnéztem magamnak, az a típusú lány volt, aki ugyanolyan valószínűséggel lehet 12 éves, mint 22, no meg a kettő között akármennyi. Nem túl magas, max 160 cm, vékony, egyenes csípővel, viszont alkatához képest fejlett mellekkel. Az öltözetét én még mindig gótnak nevezném, bár manapság inkább az emós kifejezést használják rá. Halvány fehér bőr, egyenes fekete haj keretezte arc, vékony fekete nyaklánc szorosan a torkán. Természetesen talpig feketébe volt öltözve: egy fekete póló, és egy jó rövid miniszoknya, ami teljesen fedetlenül hagyta a combjait. A jobb orrcimpájában kis gyűrűt viselt, a szemei körül fekete tussal kihúzva, a sminkje egy sápadt mosómedvére emlékeztetett. Mindazonáltal egész csinos jelenség volt.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy Maria is hasonlóan véleménnyel volt róla. Egész pontosan nyilvánvaló volt, hogy Maria szemében ebben a lányban megvan az a valami, amit bennem nem talált meg. Épp elég nőt ismertem, akik mindkét térfélen játszottak, hogy tudjam, legtöbbjüknek nem okoz semmilyen nehézséget, akár egy férfi akár egy nő elégíti őket ki, de azért a szívük mélyén jobban kedvelik az egyik nemet a másiknál. Ezen a ponton úgy tűnt, Maria inkább a csajokra bukik

Maria letekerte az ablakot, és a lány behajolt.
– Merre mész, kislány?
– Akár a büdös francba is, csak el innen! – teljesen meg tudtam érteni. Cheyenne és alapvetően Wyoming nem a kimondottan ideális tartózkodási hely az ilyen lányoknak.
– Mi Kaliforniába tartunk, ha ez Neked is megfelel, szállj be! – szinte láttam, ahogy Maria agya végigszalad a lehetőségeken. Esküszöm, hogy megnyalta az ajkait, ahogy a továbbiakra gondolt.
– Hogy a fenébe ne felelne meg. Torkig vagyok itt mindennel – kinyitotta az ajtót, és beszállt maga után húzva a hátizsákját.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.8 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 1. 14:22
#5
Változatosság, vagy kíváncsiság.
1
Andreas6
2017. július 25. 11:52
#4
Nagyon jó, máris olvasom tovább.
1
zsuzsika
2015. január 31. 10:18
#3
Jó írás.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
1
a
A57L
2014. április 23. 07:19
#2
Kedves kis írás.
1
T
Törté-Net
2011. március 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1