A+ A-

Mi történt valójában

Már vagy másfél éve voltunk együtt, amikor egyik este nem jött haza a kedvesem. A munkahelyén volt valami rendezvény, s ha korábban volt ilyen, általában későn jött haza, de hazajött, ekkor viszont nem. Duzzogva elaludtam és hajnalban, vagy inkább már majdnem reggel, arra riadtam, hogy megérkezett.
Kérdeztem hol volt, de nem válaszolt, gyorsan levetkőzött és bebújt mellém az ágyba. Szeretett volna még aludni egy kicsit. Két óra múlva, mikor megszólalt az óra, felkeltünk. Ő gyorsan lezuhanyzott és már készülődött is, mert újra indulnia kellett dolgozni.
Ezalatt mindössze annyit sikerült megtudnom, hogy kicsit többet ivott, majd elment valakihez és ezért nem jött haza. Próbáltam volna többet is megtudni, de tényleg sietett így nem igazán volt alkalmam rá.
Mindenesetre bennem egyre fokozódott a kiváncsiság és a rossz érzés talán még inkább, hogy valami olyasmi történhetett, amiről nem igazán akar beszélni.
Este a megszokott időben érkeztem haza. Ő már otthon volt. Kajáltunk és közben igyekeztem megtudni mitörtént az előző napon. Kitérő válaszai még inkább nyugtalanítottak. Mondtam is ezt neki, mire elkezdte mesélni mi történt.
A rendezvény kb. tízig tartott, aztán még elkezdtek iszogatni néhányan. Éjfél körül, mikor indulnia kellett volna, hogy elérje még az utolsó vonatot, érezte, hogy többet ivott, mint szabadott volna és jobbnak látta, he el sem indul. Gondolta, majd egy kicsit kitisztul a feje és eljön az első vonattal haza. Igen ám, de a társaság több tagja is hiretlen gondolt egyet, és elindultak haza.
Már csak hárman maradtak, egy testvérpár és ő. Mondta nekik, ha ezt előre látja, hogy mindenki ilyen gyorsan lelép, ő is inkább elment volna korábban és akkor még elérhette volna a vonatát, de így már csak 3 után tud majd hazamenni. Kérdezték tőle, hogy honnét indul a vonata. Kiderült, hogy a testvérek egyike a vasútállomástól pár percre lakik, elindultak hozzá, hogy közelebb legyenek a vonathoz.
Útközben azonban a testvérpár másik tagja hirtelen meggondolta magát és ő is inkább elment haza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 06:12
Közepes!
#5 A57L 2014. 09. 11. csütörtök 12:51
Jó hosszú,de tűrhető írás.
#4 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:48
Nem rossz
#3 v-ir-a 2012. 02. 6. hétfő 21:50
hát nem tudtam végigolvasni...a nő sokadik hazugságánál abbahagytam,ha egyszóval kéne jellemeznem:dögunalom. Ha többel,ha az író arra apellált, hogy így tudja érdekessé tenni a története és így fokozni az Olvasó érdeklődését, velem nagyon mellényúlt....ennyi...
#2 Olvasó 2011. 03. 22. kedd 06:53
"Kérdezték tõle, hogy honnét indul a vonata. Kiderült, hogy a testvérek egyike a vasútállomástól pár percre lakik, elindultak hozzá, hogy közelebb legyenek a vonathoz."
nyes Mégis, honnan indulna a vonat?
Ennyi karakterből akár három, jó történet is kijött volna.
#1 Törté-Net 2011. 03. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?