A+ A-

Karácsonyi látogatás 2. rész

Az első este után semmi kedvem nem volt reggel dolgozni menni. Sokkal inkább maradtam volna kedvesemmel, de nem tehettem. Elindultam hát dolgozni, és egész nap semmi más nem járt a fejemben, csak az előző este, meg a gondolat, hogy mi vár még rám a következő napokban. A munka általában lefoglal annyira, hogy az idő gyorsan teljen számomra, de most nem így volt, nem tudtam a munkára koncentrálni, és sokszor éreztem, hogy farkamnak elég szűkös lett a hely, mert a fantáziálások megtették a hatásukat. Ebédidőben, amikor átugrottam ebédelni, a kedvesem még hálóingben volt. Sokáig aludt. Kipihente az előző napi utazás és az este fáradalmait. Megint a kis fekete szatén hálóruha volt rajta. A látvány megvadított, ahogy melegítette a tűzhelynél az ebédemet. Mögé álltam, nem akartam átölelni, mert a munkásruhám ujja piszkos volt, de a gyönyörű kilátszó combokat végig simítottam lentről fölfelé, és a ruhát kissé föltúrva a fenekébe markoltam. Ekkor kissé előrehajolt, kitolta a fenekét felém, és nagyokat sóhajtott miközben simogattam. Megint neki tudtam volna esni, de nem lehetett, mert csak fél órám volt rá, hogy visszaérjek. Leültünk az asztalhoz, és elkezdem enni. Ő nem evett, mert mint mondtam, sokáig aludt, és még nemrégen reggelizett. Ott ült csak mellettem a bal oldalamon, és huncutul mosolygott rám. Nehéz volt kibírni, hogy ne kezdjek bele megint valamibe, de végül is sikerült kicsit elterelni a gondolataimat. Megbeszéltük, hogy mit készítsen vacsorára nekem, és a karácsonyi menüt is lefixáltuk. Befejeztem az ebédet, váltottunk egy forró csókot, és visszamentem dolgozni. Munka közben továbbra sem tudtam másra gondolni, csak a gyönyörű testére, és mindig az előző esti képek jöttek elő, ahogy vonaglik a gyönyörtől. Eljött végre az este, amikor végeztem a munkában, és szinte szaladtam vissza a kis lakásba, ahol várt a vacsora, na és persze még kitudja mi. Amikor beléptem az ajtón, fürdőköpenyben találtam a kedvesem. Így is nagyon szexinek láttam, mint ahogy szinte minden helyzetben. Lezuhanyoztam, és mire elkészültem, már várt a finom vacsora az asztalon. Most is csak egyedül ettem, mivel ő mindig korábban vacsorázik, de megint oda ült mellém, és megint láttam azt a huncut mosolyát. Ahogy néztem, az volt az érzésem, hogy készül valamire, és igazam is volt. Mielőtt befejeztem volna a vacsorát, fölállt mellőlem, és bement a szobába.
- Majd gyere be, ha megetted. - mondta.
Ekkor már biztosan tudtam, hogy nem volt véletlen a huncut mosoly. Ahogy bezárta a szobaajtót, és közben is mosolygott, az megőrjített. Elég gyorsan kezdetem el enni, de aztán visszalassítottam, hogy azért legyen neki is ideje elkészülni odabent. Majd szétvetett a kíváncsiság, és már ez az egész szituáció izgatólag hatott rám. A fejemben megint a tegnap este képei villogtak, plusz a mostani izgalom, hogy mi vár odabent, és máris kész voltam. A farkam úgy dagadt, hogy azt hittem felrobban. Befejeztem a vacsorát, a tányért a mosogatóba raktam, és elindultam a szobába. Benyitottam, és ami várt, az nem volt mindennapi. A szobát jó néhány gyertya világította be, az ágy melletti kis asztalon egy kis ládika volt, amiben a szex játékszereinket tartjuk, és sejtésem sem volt róla, hogy elhozta magával, Ő pedig, az ágyon térdelt, és gyönyörű volt. Vadítóan gyönyörű. Nem volt rajta csak egy combig érő harisnya, aminek a harisnyatartója úgy nézett ki, mint egy aprócska átlátszó szoknya. A csípőjénél kezdődött, és a gyönyörű punciját épphogy teljesen befedte, de maga az anyag olyan volt, mint egy vékony fátyol, tehát minden átlátszott rajta. Először a lélegzetem is elállt olyan szexi volt ebben a szerelésben. Jól végig néztem a hamiskás mosolyt az arcán, a nyaka és a válla vonalát, a számomra nagyon izgató formás kis melleket, a csípőjének egyre szélesedő formáját, és a gyönyörű formásan nyírt szőrzetet a lába között, és az alatt levő kis vágatot, ami mindig oly nagy hatással van rám. Becsuktam magam mögött az ajtót, és gondoltam odaülök az ágyra mellé, hogy mindent jól szemügyre vehessek közelebbről is, de amikor becsapódott az ajtó, rám szólt.
- Állj meg ott! - mondta.
Megálltam a becsukott ajtó előtt, és csak néztem mi következik, aztán zenét indított el a számítógépen. Nem volt túl lassú a zene. Nem az jött le ebből, hogy egy nagyon romantikus, érzéki dolog következik, és nem is az jött. Vagyis hát érzékinek nagyon is érzéki volt, meg rendkívül izgató, de látszott, hogy ez most nem az a lágy, romantikus este lesz, hanem inkább a vadabb dolgoké lesz a főszerep. Elkezdte simogatni magát így térdelő állásban. A testét kétoldalt végig simította többször is, aztán a combjait, és a melleit is többször a kezébe vette. Markolászta őket, és közben rám nézett. Én már úgy éreztem, hogy nem bírom és rávetem magam, de olyan jó volt nézni. Az egyik keze megint a mellét markolászta, miközben a másikkal már az ágyéka felé kalandozott, de még csak egyszer-kétszer átsiklott rajta. Simogatta magát kissé vadul, és végül konkrétan rátért a csiklójára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 19. szombat 09:33
Nemrossz.
#2 feherfabia 2014. 12. 26. péntek 06:12
6P
#1 Törté-Net 2011. 03. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?