Kontroll vizsgálat

Szavazás átlaga: 7.3 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2012. március 1.
Hossz: 10 872 karakter
Elolvasva: 2 722 alkalommal
Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.

A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam volna az ellenőrzésre felhívtam az orvosom, hogy mikor tud fogadni. Bentfekvésem során beszélgettünk az egészségügy helyzetéről és elmeséltem neki, hogy mennyire utálok várakozni, és TB által finanszírozott bürokratikus rendeléseken megjelenni. Talán emlékezett ezekre a gondolataimra, mikor telefonon azt ajánlotta, hogy ne rendelési időben menjek, hanem pénteken, mikoris ügyelni fog. Az esti 7 órát ajánlotta, véleménye szerint akkor ugyanis már elcsendesedik a kórházi osztály, és nyugodtabb körülmények között tud velem foglalkozni. Az időpont számomra is megfelelő volt, így megerősítettem ajánlatát és elköszöntünk.

Pénteken délig dolgoztam, így volt időm hazamenni, hogy felfrissítsem magam. A korházi kezelésem alatt szerzett tapasztalataim azt sugallták, hogy a puncim borostájától is szabaduljak meg, merthogy a manuális vizsgálatra is nagy valószínűséggel sor fog kerülni. Aztán ruhatáramat vettem szemügyre. Olyan darabokat kellett választanom, amelytől könnyedén szabadulhatok meg. Így esett a választásom egy királykék, könnyű kosztümre mely szemem kékjét előnyösen hangsúlyozta és egy combközépig érő csipkés testszín harisnyára. A kosztüm alá csak egy égszínkék csipkés toppot, és hozzá illő melltartót illetve tangát vettem, mivel kellemesen meleg későtavaszi este volt.

A korházba érve a nővért szólítottam meg, aki telefonon hívta a már szobájában pihenő orvost. Hamarosan meg is érkezett a doki. Miután a papírjaimat átvizsgálta az emeleti vizsgálóba kísért, oda, ahol a műtétekre készítenek elő. A kicsempézett helyiségben egy fiatal mosolygós hölgy fogadott bennünket. Kérte, hogy táskámat tegyem le és készüljek elő egy ultrahangos vizsgálathoz, melynek során a hólyagom és vesém nézné meg a doki. Kosztümöm felsőjét a szék karjára tettem, szoknyámat pedig kigombolva felhúztam a melleim alá, szabaddá téve a hasam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 4. 14:07
#6
Ez nem kezelés , leápolás.
1
vakon53
2016. február 28. 08:46
#5
Maxxx jólenne ha folytatnád-e írásnak a folytatását.

10 Pont!
1
a
A57L
2013. december 9. 05:49
#4
Nagyon jó.
1
Pavlov
2012. március 1. 17:15
#3
Ennek inkább a bizarr kategóriában lenne helye!
1
R
Rinaldo
2012. március 1. 10:43
#2
Na ez sem volt semmi.
1
T
Törté-Net
2012. március 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1