A+ A-

Kontroll vizsgálat

Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.
A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam volna az ellenőrzésre felhívtam az orvosom, hogy mikor tud fogadni. Bentfekvésem során beszélgettünk az egészségügy helyzetéről és elmeséltem neki, hogy mennyire utálok várakozni, és TB által finanszírozott bürokratikus rendeléseken megjelenni. Talán emlékezett ezekre a gondolataimra, mikor telefonon azt ajánlotta, hogy ne rendelési időben menjek, hanem pénteken, mikoris ügyelni fog. Az esti 7 órát ajánlotta, véleménye szerint akkor ugyanis már elcsendesedik a kórházi osztály, és nyugodtabb körülmények között tud velem foglalkozni. Az időpont számomra is megfelelő volt, így megerősítettem ajánlatát és elköszöntünk.
Pénteken délig dolgoztam, így volt időm hazamenni, hogy felfrissítsem magam. A korházi kezelésem alatt szerzett tapasztalataim azt sugallták, hogy a puncim borostájától is szabaduljak meg, merthogy a manuális vizsgálatra is nagy valószínűséggel sor fog kerülni. Aztán ruhatáramat vettem szemügyre. Olyan darabokat kellett választanom, amelytől könnyedén szabadulhatok meg. Így esett a választásom egy királykék, könnyű kosztümre mely szemem kékjét előnyösen hangsúlyozta és egy combközépig érő csipkés testszín harisnyára. A kosztüm alá csak egy égszínkék csipkés toppot, és hozzá illő melltartót illetve tangát vettem, mivel kellemesen meleg későtavaszi este volt.
A korházba érve a nővért szólítottam meg, aki telefonon hívta a már szobájában pihenő orvost. Hamarosan meg is érkezett a doki. Miután a papírjaimat átvizsgálta az emeleti vizsgálóba kísért, oda, ahol a műtétekre készítenek elő. A kicsempézett helyiségben egy fiatal mosolygós hölgy fogadott bennünket. Kérte, hogy táskámat tegyem le és készüljek elő egy ultrahangos vizsgálathoz, melynek során a hólyagom és vesém nézné meg a doki. Kosztümöm felsőjét a szék karjára tettem, szoknyámat pedig kigombolva felhúztam a melleim alá, szabaddá téve a hasam. Így feküdtem fel a vizsgáló asztalra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 08:46
Maxxx jólenne ha folytatnád-e írásnak a folytatását.

10 Pont!
#4 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:49
Nagyon jó.
#3 Pavlov 2012. 03. 1. csütörtök 17:15
Ennek inkább a bizarr kategóriában lenne helye!
#2 Rinaldo 2012. 03. 1. csütörtök 10:43
Na ez sem volt semmi.
#1 Törté-Net 2012. 03. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?