A+ A-

A vágy kísértése

Azért írok, hogy izgassam azt aki a történetemet olvassa és mert ez engem felizgat!!!
(nem vagyok egy regényíró, de próbálkozom)
Én, harminc éves, elvált nő vagyok. Úgy veszem észre, azért még jó "csaj" vagyok!
Sokszor megnéznek az utcán a férfiak és a munkatársaim is bepróbálkoznak időnként! Szerintük őrjítőek a melleim és kívánatos fenekem van. Erre néha még ráteszek egy lapáttal és olyan rucit veszek fel, ami még jobban láttatja a "dolgokat"!
Olyan helyen dolgozom ahol gyakran kell üzleties ruhában lenni. Hozzáteszem, hogy van, amikor nem vagyok jó hangulatban és terhemre van még a "nézésük" is, persze legtöbbször tetszik hogy "húzhatom" őket! Azt meg csak én tudom, hogy súlyuknál fogva, kicsit már ereszkednek a melleim, és az egyik egy nagyon kicsit kisebb, mint a másik.
170 cm.-er magas vagyok, derékig érő gesztenyebarna hajam van és hozzá barna szemem, vastag (állítólag) harapnivaló vádlim és combom.
Most van párom de sokáig egyke voltam, nem foglalkoztam a férfiak "hülyeségeivel", hogy: kár egy ilyen nőt parlagon hagyni, meg, hogy miket tudnának velem csinálni! Nem lettem még szerelmes, ilyesmiktől főleg nem! Ha kívánós voltam hát megcsináltam magamnak, így vagy úgy. Kézzel, zuhannyal, különböző tárgyakkal.
Nehezen és lassan nedvesedem, de ha nagyon kívánós hangulatba jövök, vagy ha engedem, hogy kívánós hangulatba hozzanak, akkor meg ömlik mindenem és csak úgy áll el ha kiszáradok.
A dolog, a történet, természetesen még a mostani párom megismerése előtt történt! Megpróbálom úgy leírni és fogalmazni, hogy örömét lelje benne mindenki. Én is!
Hát, előlegnek ennyi!
Az interneten szoktam akkoriban keresgélni, nézegetni a párkeresős oldalakon, később a sexpartnert kereső oldalakon. Közben persze felizgultam a látottakon! Masztiztam a kevés helyes pasira, a vastag és nagy "műszerekre"! Őszintén szólva néha lányokra is pedig nem vagyok olyan!
Egyszer találtam egy érdekeset. A többinél érdekesebbet! Egy félig eltakart arcú nő volt a képeken. Hátraszegett fejjel, nyitott szájjal, és megfeszült testel, élvezett! A nunijában egy férfi keze volt, de csak az alkarja látszott mert a kézfeje a lányban volt! Egyből és bőségesen nedvesedni kezdtem! Csak bámultam a monitort és, és nem tudom, ...!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 10:08
Bettina, nemrossz írás.
#5 papi 2015. 02. 26. csütörtök 19:54
Nem rossz
#4 bettína79 2011. 03. 16. szerda 16:07
Uraim!
Most aktíváltam a vip-kódomat.
Igen én egy (már) 31 éves nő vagyok! Bizonyos tekintetben "jó nő", bizonyos tekintetben már "használt". Kérem vegyék figyelembe, hogy a nők egy kicsit más szemszögből látják a világot a koruk tekintetében, mint a férfiak! Ma már egy 14 éves lány is úgy öltözködik és alkalomadtán úgy viselkedik mint egy nála idősebb nő.
A felkiáltójelek ügyében, biztos igaza van, de tőlem, így elsőre, ennyi tellett!!!
Figyelni fogom a hozzászólásokat de hozzátenni többször nem fogok.
Azért köszönöm!
#3 gyuri0926 2011. 03. 15. kedd 09:32
Én, harminc éves, elvált nő vagyok. Úgy veszem észre, azért még jó "csaj" vagyok!

Már ne haragudj , ekkora marhsággal kezdeni az írást , ma egy 50-60 közötti nő is jó nő , pláne gruppenben.

Amúgy ezt nem nő írta , inkább egy tízen éves fiuka.Márcsak a stílus miatt is.

Sokat élvezett és hosszan, én meg közben simogattam a fejét, csókolóztunk a végén. Felálltam, éreztem ahogy csorog a combomon minden dolog ami ezzel jár

Nem tudom , kit tud felizgatni ez a mondat , engem mbiztosan nem.
És így tovább, lehetne sorolni a "tini" fiú jegyeket , aki mégcsak kiverte , de nem csinálta.
#2 farugó 2011. 03. 15. kedd 04:53
Miért kell minden mondat után felkiáltó jelet használni?
#1 Törté-Net 2011. 03. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?