A+ A-

Laura ébredése 4. fejezet

Amikor reggel felkeltek, még kétszer annyit szeretkeztek, mielőtt kikeltek volna az ágyból. Aztán még egyszer együtt a zuhany alatt. Mire elindultak dolgozni, már mindketten huszonegyszer élték át a végtelen gyönyört. Egyikük sem tudta igazán elhinni.
- Tényleg megtettük? - suttogta Karen miközben a munkahelyük felé hajtottak.
Laura biccentett.
- Biztos felállítottunk egy rekordot.
- Az biztos, hogy nekem ez egy rekord volt.
- Én egyszer háromszor is elmentem. Kétszer az este és egyszer következő reggel. - mondta Laura. - De sohasem gondoltam volna hogy huszonegyszerâ026 legalábbis előtted.
A parkolóban még egyszer elmélyülten egymás szemébe néztek, érezve a testüket melengető határtalan szerelmet, vágyva a másik vad, forró csókjára, sőt, égve a vágytól, hogy érezzék a másik meztelen testét az övékhez simulni, ott helyben, de féltek megkockáztatni, még egy rejtett cirógatást is. Mindez hihetetlenül rémisztő volt. Mindkettőjüket megrémítette ez az erős érzés, amely hatalmába kerítette őket. De próbálták elrejteni a dolgot egymás elől, sőt még saját maguk elől is.
- Én... én, szeretnék újra találkozni veled - suttogta Laura félénken. - Tudom, hogy amit csináltunk... az nem volt helyes, de én akkor is szeretném... Szeretném megint.
Karen felemelte a kezét.
- Én is akarom, olyan keményen, ahogy te csinálod. - suttogta. - Ez nem lehet rossz. Ami ilyen jó az nem lehet... helytelen.
- De mi nem vagyunk leszbikusok. - suttogta Laura közelebb húzódva a nőhöz.
- Mindketten tudjuk ezt. Mással meg ki törődik?
- Szeretkezni akarok veled. Itt és most. Mindenki szeme előtt.
- De nem akarjuk elveszíteni az állásunkat - mondta Karen, a vágytól csillogó szemmel.
- Ez igaz - ismerte el Laura szomorúan.
Mindketten bementek az épületbe. Már most fizikai fájdalmat okozott nekik a külön lét, de muszáj volt az elmúlt vad éjszakát titokban tartaniuk. Ahogy lassan múlt a nap, Laura bűnbánóan kezdett gondolni arra hogy mit is csináltak. Ám a bűntudat csak még hevesebbé tette a vágyat, amit Karen iránt érzett, de a szíve megtelt ijedtséggel, végtére is egy másik nőről van szó. És még egy csomó olyan dolgot érzett, amit már nem is tudott szavakba önteni. Még a huszonegy orgazmus emléke is zavarral töltötte el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 01. 1. csütörtök 18:54
Az eleje jobb colt.
#3 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:02
Nagyon jó.
#2 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:35
nem rossz megy a pont
#1 Törté-Net 2011. 03. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?