A+ A-

Egy üzletasszony naplója 8. rész

Átirat
35. fejezet
A VIP parti
Hans temetése után jó pár hónapig megint csak Lajossal kúrtam. Aztán egy reggelen egy országgyűlési képviselő, akit elit partijaimból jól ismerek, felhívott:
- Azonnal találkozni akarok veled, bárhol is vagy, oda megyek.
"Hűha! Ennyire dughatnékja van?" - kérdeztem magamtól.
A gondolatra már kezdett is nedvesedni a puncim. Éppen vidéken voltunk családostul, Lajos egyik rokonánál, a festői szépségű Hévízen. Róbert - az országgyűlési képviselő barátom - délre már meg is érkezett. Bár kocsival jött, a pályaudvaron találkoztunk, nem akartam a családom belekeverni.
Leültünk egy kávézóban. Bugyi persze most sem volt rajtam, a miniszoknyám alá kellemesen befújt a szellő a pinámra, melyet indulás előtt borotváltam le. Újra a régi, feledhetetlen érzés! Érdeklődve hallgattam Róbertet, hogy mi is az a halaszthatatlan és sürgős dolog.
- Szorul a hurok a nyakam körül politikai okból kifolyólag és eszembe jutott egy ötlet. Az ellenzékiek körében van egy vezető személy, akit meg kellene zsarolni, és arra gondoltam, csináltatnék róla pár fotót, amint téged kefél. A gond csak az, ő nem jár swinger klubokba és hűséges férj. Kérlek, találj ki valamit.
Nekem ez nem tetszett, felálltam és otthagytam. Szívesen baszok idegenekkel, ha éppen olyanom van, de nem megrendelésre és pláne nem akkor, ha az a címlapokra kerül. Ha felizgulok, és puncim lucskos, széttárom a lábaim, s bárki megkúrhat, de a nyilvánosságra nincs szükségem.
Mikor visszaérkeztünk Budapestre, egy nagyon régi, még kislánykori barátnőm telefonált. Rendszeresen tartottuk a kapcsolatot, így tehát nem volt benne semmi szokatlan. Ő volt a nagyon kevesek egyike, aki tudott dolgaimról, és akinek még első kalandjaimat részletesen elmeséltem.
- Teljesen el vagyok keseredve, már az öngyilkosságon gondolkodtam. Már több mint egy éve nem dugtam. - mondta a barátnőm a telefonba.
A teste jó volt, de arca nem igazán volt szép, s hiába volt egy angyali teremtés, a férfiaknak nem kellett. Leszbikus hajlamai nem voltak, így a nők felől sem kaphatott kielégülést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:53
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 03. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?