A+ A-

A nagy beteljesülés... avagy teljes besülés?

2002. 07. 13. - Mit is mondhatnék? Gyönyörű, és tökéletes barátnőm van, amilyenre minden férfi csak vágyhat. Szeretem, ő is szeret, és még most is minden olyan szép, mint a legelején. Olyan az egész, mintha még mindig az udvarlás stádiumában lennénk. Habár vannak súrlódások, de azért nem panaszkodhatom. Azaz mégis. Ma van a születésnapja. A tizennyolcadik. Na neeem, nem ez a baj, hanem hogy még szűz. Ühüm, pontosan, én is az vagyok. Alig kicsivel több, mint három éve vagyunk együtt, és szinte minden volt már, csak éppen szex nem. Eleinte azt mondta, hogy még fiatalok vagyunk hozzá, de idővel már azt is meghatározta, hogy várni akar 18 éves koráig. Becsültem és tiszteltem benne ezt az elhatározást, de természetesen próbáltam megtörni is őt. Kemény csaj. Más szóval nem sikerült. Ahogy közeledett ez a nap, úgy nőtt a türelmem, de tudtam, hogy megéri várnom rá, hiszen egymás mellett nőttünk fel.
1999. 04. 02. - Az én születésnapom. A tizenötödik. Apró, magabiztos kis pöcs vagyok, de hatalmas dumával. Sok csaj ismerősöm van, de barátnőm az egy se. Velem van a baj, vagy csak bénázok? A középsuli első évének pár hét múlva vége, a jegyeim átlagosak, a haverok pedig bulit rendeznek nekem az este, mert olyan kurva jó fej vagyok. Vagy mert szabad a kéró, és van hol, plusz van milyen ürügy miatt berúgni? Nekem mindegy. Meghívtam ezt a lányt a suliból, Barbit, de lemondta, úgyhogy nekem már több okom is van arra a piára. Hogy még kicsi vagyok az iváshoz? Anyám is ezt mondta! Rá se hallgattam.
2002. 07. 13. - Ne higgyétek, hogy az egészben a szex a lényeg! Ha úgy volna, akkor nem vártam volna ki vele eddig. Pont hogy érzelem van az egész mögött, csak meg kellene pecsételni, hiszen azért a párkapcsolatnak része az is, ez is, vagy nem? Nem kell válaszolni. Tudom, hogy ő is tisztel engem azért, mert kiállok mellette, és rengeteg olyan dolog van köztünk, ami feledteti a hiányosságokat. Kompromisszumaink vannak, melyek lassan alakultak ki közöttünk, és ezért megszoktuk. Részesei vagyunk egy működő gépezetnek valamiféle adok-kapok elven, kiegészítjük egymást, és ennél jelenleg nem tudok fontosabbat mondani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.79 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 10:21
Ellehetett olvasni.
#4 listike 2014. 04. 9. szerda 19:27
Ez marhaság.
#3 A57L 2013. 11. 11. hétfő 04:47
Elmegy.
#2 BalGa 2011. 03. 8. kedd 04:53
2004.02.07. -> Mit is mondhatnék? Az úgy 7 év, meg még egy pici... Aha, nincsenek régi történetek, csak öreg olvasók... smile
(Bár lehet, hogy Marvin már akkor elküldte ide IS)
#1 Törté-Net 2011. 03. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?