A+ A-

Egy vers következményei

A történetem azzal kezdődött, hogy éppen válófélben voltam. Ez napjainkban ugyan nem egy példátlan esemény, csakhogy a volt feleségem mindig hangulata szerint mesélte el válásunk okát. A szomszédasszonynak például azt mesélte, hogy már nem bírja tovább a perverzitásomat. Nem tudom, milyen szándék vezérelte ezzel a rémtörténettel, mindenesetre két nap múlva, Margitka átjött hozzám és alaposan megbaszott. Majd rezignáltan megjegyezte: Nem is vagy te perverz! Mikor megtudtam, hogy honnan vette ezt a marhaságot, a mérgemet egy versben adtam ki, amelynek a Perverz dal címet adtam. Így kezdődik:
Perverz vagyok? Nem bánom,
Ha nyálam csorog pinádon!
Huszonhárom versszakban írtam le mindazt, amit a szeretkezésben szeretek. És nem gondoltam volna, hogy ezen, irodalminak végképp nem nevezhető alkotásomnak milyen következményei lesznek.
Már vagy két éve pihent íróasztalomban a vers, amikor az egyik barátnőm egyedül maradván a lakásban, kutatni kezdett a holmim között és rábukkant. Elkérte tőlem pár napra, és megindult a lavina.
Egy este vadidegen, betyár jó testű lány csöngetett be hozzám. Kiderült, Angélának hívják, Mária munkatársa, és olvasta a verset. Persze nem azzal állított be, hogy olvastam, dughatunk, hanem üzenetet hozott a Maritól. Mindegy, szenzációs éjszakánk volt. Különösen azt a versszakot vettük át sokszor, amelyik így szólt:
Dülledt szemmel bámulom,
Hogy tágul az ánuszod.
Virslim hogyha jó, okos,
Ezáltal lesz jó fosos.
A férje állítólag nem szerette az análszexet, ő viszont élt-halt érte. Kisegítettem...
Éjjel kettőkor még azt is elmesélte, miért szereti, ha egy lyukkal arrébb dugják.
- Tizenhat éves voltam - kezdte a történetet -, és elmentem az egyesülettel edzőtáborba. Egyik este a lányok elvittek felavatni. A fiú- és a lánycsapat külön lakott, de éjfél körül összejöttünk az edzők ebédlőjében. A teremnek nem volt ablaka, és egy hosszú folyosón lehetett bemenni. Onnan hang nem szűrődött ki.
Azzal kezdődött az avatás, hogy leültettek egy székre, bekötötték a szememet, és az egyik srác a számba dugta a farkát. Hatalmas szerszáma volt, de egyszerűen nem tudtam, mit nyom a számba. Nagyon jól nevelt kislány voltam. A legjobb barátnőm, a Csilla pedig azt mondta, az avatás lényege, hogy ezt a krinolint mindenkinek meg kell kóstolni. Tényleg annak tűnt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 11:06
A feleségmnek és nekem a vers tetszett a legjobban 10 pont!
#4 listike 2014. 05. 10. szombat 19:13
Jó volt.
#3 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:46
Nem rossz.
#2 Pavlov 2011. 03. 1. kedd 08:16
Nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen modoros. Legközelebb húzd meg jobban (a szöveget)!
#1 Törté-Net 2011. 03. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?