A+ A-

Titok 2. rész - Délelőtti kéjmámor

Mikor felébredtem, Nóri még békésen szuszogott mellettem. Álmosan nyújtóztam végig az ágyon, de már tudtam, hogy nem fogok tudni visszaaludni. Halkan felkeltem, magamra vettem a köntösöm, majd a konyhába indultam kávét főzni. A nappali úgy nézett ki, mint egy csatatér. Az unokahúgom ruhái és a kanapéról a párnák a földön szerteszéjjel hevertek. Túl kómás voltam még ahhoz, hogy rendet tegyek.
Neki álltam kávét főzni, és közben összedobtam magamnak egy szendvicset is. Már tíz óra volt, de Nóri még mindig húzta a lóbőrt. Különösebben nem bántam, gondoltam majd most bepótolom a forrófürdőt, mely tegnap kimaradt. Megittam a kávém, megettem a szendvicsem, majd a fürdőbe indultam. Vizet engedtem, közben pedig levetkőztem. Illatos fürdősót szórtam a vizembe, majd kényelmesen elhelyezkedtem a sarokkádban, s élveztem, ahogy a forró víz nyaldossa testem. Szemeim behunytam, s felidéztem magamban a tegnap este történteket. Lelki szemeim előtt élesen jelent meg Nóri csupasz puncijának látványa. A képek gyorsan követték egymást, hirtelen bevillant formás feneke, majd pedig a mellei, melyeken keményen meredeztek a mellbimbók. A következő pillanatban szinte éreztem nedvének édes ízét a számban. Puncim azonnal reagált, és bizseregni kezdett. Mellbimbóim is megkeményedtek. Szerettem volna Nóri nyelvét újra a csiklómon érezni. Ahogy fantáziáltam az unokahúgomról, egyre jobban felizgultam, s kezem szinte önállósodva kezdte simogatni melleimet.
Nyílt az ajtó, én pedig hirtelen abbahagytam minden eddigi cselekvésem. Nóri lépett be az ajtón egy törölközőbe csavarva. Haja kócos volt, sminkje szétkenődött arcán, de még így is nagyon kívánatos volt számomra. Álmosan mosolygott rám.
- Jó reggelt! Ne haragudj, hogy így rád török, de nagyon kell pisilnem. - magyarázkodott álmos hangon, majd a WC felé indult.
Nem foglalkoztam vele, gondoltam, gyorsan elvégzi a dolgát, majd kimegy. Kis idő múlva hallottam, hogy lehúzza a WC-t, majd a lépteit is, de nem néztem oda, hogy merre megy, vagy mit csinál. Mire észbe kaptam, már a kád mellett állt, és engem nézett. Kissé zavarban voltam, annak ellenére, hogy nem vagyok szégyenlős.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (181 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 06. 28. vasárnap 04:56
Ez jó lett.
#6 tenzin 2012. 08. 17. péntek 01:54
ok
#5 joozsi 2012. 07. 22. vasárnap 02:18
Nagyon joó!
#4 tenzin 2012. 06. 1. péntek 08:08
remek
#3 tiborg 2011. 03. 2. szerda 00:51
Igen jol fejlodik, csak igy tovabb....
#2 pappamacii 2011. 02. 28. hétfő 04:31
Szép!

Méltó folytatása az első résznek, várom a harmadikat! smile

Két elírást találtam benne: "patakoznak helyett talán patakzanak vagy ömlenek; "mellei loboknak" helyett mellei lobognak (bár ez is sántítana, mert lobogni a zászló, a tűz, stb. tud smile , tehát inkább mellei ringatóznak lenne a jó).
Tőlem ment a 10 pont.
Még sok szépet írj! smile
#1 Törté-Net 2011. 02. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?