A+ A-

Egyéjszakás kaland

Megtörtént események alapján.
Próbáltam minnél több lehetőséget megragadni az ismerkedésre. Szerettem volna végre egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is működhetne a dolog. Persze ha úgy adódott, az alkalmi kapcsolatokra sem mondtam nemet.
Több webes társkeresőn is regisztrálva voltam. Köztük két vagy három szexpartner keresőn is. Persze a nők nagyrésze titkon vagy bevallottan itt is állandó partnert keres.
Csak annyi a különbség, hogy a nagy részük valami miatt nem tud ismerkedni az életben, vagy hagyományos társkereső oldalon. Vagy a külső vagy a belső tulajdonságai vagy egyéb okok miatt.
Szóval minden nap beléptem, hogy megnézzem kaptam e új levelet, vagy választ az előző napi leveleimre. A szexpartner kereső oldalakon nem is nagyon kezdeményezett senki, de ez nem is volt meglepő, hiszen mégiscsak én volnék a férfi.
Ezért is csodálkoztam, amikor mégis jött egy levél. Pár sor volt, amiben a lány felhívta magára a figyelmet. Gondoltam írok neki, hisz azért voltam az oldalon regisztrálva.
A következő levélváltáskor megtörtént a fényképcsere. Kicsit duci, de nem kövér lány nézett rám a képről. Arca kifejezetten helyes, haja szőke, göndör volt.
Pár levélváltás után úgy döntöttünk, hogy ez így hosszadalmas, és csevegjünk online a gépen.
Így is történt. Igazából nem akartam vele hosszab távú kapcsolatot. Ő is elmondta, hogy van egy kisfia, és nem apát keres, csak szexpartnert, akivel azért időnként kimozdulni is lehet. Persze tudtam, hogy ez igazából tartós kapcsolatot jelent.
Sokat csevegtünk, főleg a munkahelyemről chateltem, mert elég sokáig dolgoztam.
Szép lassan az erotikára terelődött a csevegés. Egyre többször kaptuk azon magunkat, hogy már megint a szex körül forognak a gondolataink. Persze ez nem volt véletlen, próbáltam úgy írányítani a beszélgetést, hogy ez legyen a téma. Egészen odáig jutottunk, hogy többször leírtam, hogy képzelem az első találkozásunkat, amely minden bevezető nélkül egy csodás együttléttel kezdődik.
Két hét alatt jutottunk oda, hogy megbeszéltük a részleteket, hogy fog történni a találkozás. Pontos időpontot is megbeszéltünk. Egy téli, pénteki napra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 05. 2. hétfő 23:09
Nem rossz
#3 v-ir-a 2011. 05. 14. szombat 22:47
nem értem, ha "annyira" jó és fantasztikus vele, miért nem volt több alkalom?... na mind1
#2 BalGa 2011. 02. 25. péntek 03:06
Ahhoz képest, hogy mennyit "csevegtetek", nem sokat "fecsegtetek". A teljes párbeszéd elintézve 6 mondatban... smile
Nem fogott meg...
#1 Törté-Net 2011. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?