A+ A-

Munkahelyi szerelem

Évek óta kerülgették egymást a munkahelyükön. Az első pillanatban, amikor találkoztak, különös vonzalom alakult ki köztük, de egyikük sem mert kezdeményezni. Peti egyedül élt, vidékről költözött fel a főváros mellé. Edina eléggé zárkózott lány volt, nem sokat tudtak a kollégái a magánéletéről. A két fiatal sokat beszélgetett, amikor csak tehették, de közös programot sohasem szerveztek. Aztán egyik beszélgetésük közben a visszahúzódó lány rászánta magát, hogy elhívja a fiút egy esti sétára. Megbeszélték, hogy péntek délután találkoznak, és a Margit-szigeten sétálnak egy nagyot.
Pontosan ott voltak mindketten a megbeszélt időben és helyen. Edina ugyanolyan szolidan volt öltözve, mint ahogyan a munkahelyén is. Hosszú, egyenes, fekete haja a vállaira omlott. Rövid ujjas világos blúzban és térdig érő szoknyában volt. Csinos alakját nagyszerűen kiemelte ez az öltözék. Széles, kerek csípőjét, feszes fenekét és formás, nagy melleit. A kis túlsúly, ami rajta volt, határozottan nőiessé tette őt. Minden férfi kollégájának megakadt rajta a szeme, de hiába ostromolták őt, egyiküknek sem adta be a derekát. Peti inkább sovány testalkatú volt, de a lányok így is odavoltak érte. Markáns arcvonásai, szemeiben bujkáló csibészség minden lányt levett a lábáról.
Mire körbejárták a szigetet, be is sötétedett. Peti felajánlotta, hogy hazaviszi a lányt, aki örömest el is fogadta az ajánlatot. Azonban nem volt kedvük még hazamenni és beültek egy kis, hangulatos bisztróba, nem messze a lány lakásától. Sokáig beszélgettek még és kortyolgatták az italukat. A lány pezsgőt ivott, a fiú csak üdítőt. Kilenc óra körül újra elindultak hazafelé. Beültek az autóba a kis külvárosi mellékutcában, de nem indultak még el. Kifogyhatatlanok voltak a témákból. Néha csak nézték egymást, néha pedig be nem állt a szájuk. Egy idő után a fiúval elkezdett forogni a világ. Erős szédülést érzett, nem tudta, hogy mi történik vele. Pár pillanat múlva érezte, hogy nem bírja magát tovább tartani és ráborul a kormányra. Elájult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:04
Jó írás.
#3 Andreas6 2013. 09. 29. vasárnap 21:03
Ha én lettem volna a pasi helyében, az első alkalommal, amikor visszanyerem a mozgásszabadságom, félholtra verem mind a két mocskos kurvát, szétverem a műszaki berendezést, és angolosan távozom.
#2 xxxyyy 2011. 09. 5. hétfő 19:15
Nagyon de nagyon lennék a pasi helyében!!!
#1 Törté-Net 2011. 02. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?