Munkahelyi szerelem

Szavazás átlaga: 7.56 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 24.
Hossz: 23 417 karakter
Elolvasva: 2 113 alkalommal
Évek óta kerülgették egymást a munkahelyükön. Az első pillanatban, amikor találkoztak, különös vonzalom alakult ki köztük, de egyikük sem mert kezdeményezni. Peti egyedül élt, vidékről költözött fel a főváros mellé. Edina eléggé zárkózott lány volt, nem sokat tudtak a kollégái a magánéletéről. A két fiatal sokat beszélgetett, amikor csak tehették, de közös programot sohasem szerveztek. Aztán egyik beszélgetésük közben a visszahúzódó lány rászánta magát, hogy elhívja a fiút egy esti sétára. Megbeszélték, hogy péntek délután találkoznak, és a Margit-szigeten sétálnak egy nagyot.

Pontosan ott voltak mindketten a megbeszélt időben és helyen. Edina ugyanolyan szolidan volt öltözve, mint ahogyan a munkahelyén is. Hosszú, egyenes, fekete haja a vállaira omlott. Rövid ujjas világos blúzban és térdig érő szoknyában volt. Csinos alakját nagyszerűen kiemelte ez az öltözék. Széles, kerek csípőjét, feszes fenekét és formás, nagy melleit. A kis túlsúly, ami rajta volt, határozottan nőiessé tette őt. Minden férfi kollégájának megakadt rajta a szeme, de hiába ostromolták őt, egyiküknek sem adta be a derekát. Peti inkább sovány testalkatú volt, de a lányok így is odavoltak érte. Markáns arcvonásai, szemeiben bujkáló csibészség minden lányt levett a lábáról.
Mire körbejárták a szigetet, be is sötétedett. Peti felajánlotta, hogy hazaviszi a lányt, aki örömest el is fogadta az ajánlatot. Azonban nem volt kedvük még hazamenni és beültek egy kis, hangulatos bisztróba, nem messze a lány lakásától. Sokáig beszélgettek még és kortyolgatták az italukat. A lány ivott, a fiú csak üdítőt. Kilenc óra körül újra elindultak hazafelé. Beültek az autóba a kis külvárosi mellékutcában, de nem indultak még el. Kifogyhatatlanok voltak a témákból. Néha csak nézték egymást, néha pedig be nem állt a szájuk. Egy idő után a fiúval elkezdett forogni a világ. Erős szédülést érzett, nem tudta, hogy mi történik vele. Pár pillanat múlva érezte, hogy nem bírja magát tovább tartani és ráborul a kormányra. Elájult.

A fiú lassan éledezett. Erős fény világított a szemébe, idő kellett, mire megszokta. Próbált megmozdulni, de nem tudott. Egyelőre fel sem tudta fogni, hogy hol van, és mi van vele.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.56 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 28. 15:06
#5
Szigorúan ellenőrzött szerelem, Jó ez?
1
a
A57L
2014. március 28. 06:04
#4
Jó írás.
1
Andreas6
2013. szeptember 29. 21:03
#3
Ha én lettem volna a pasi helyében, az első alkalommal, amikor visszanyerem a mozgásszabadságom, félholtra verem mind a két mocskos kurvát, szétverem a műszaki berendezést, és angolosan távozom.
1
x
xxxyyy
2011. szeptember 5. 19:15
#2
Nagyon de nagyon lennék a pasi helyében!!!
1
T
Törté-Net
2011. február 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1