A+ A-

A magazinos pasi 3. rész - Kislány a szomszédból

Lassan nyomtam Laci popsijába a péniszem. A barátom a hátán feküdt a lábai széttárva a magasban voltak, a karjaim tartották őket. Fütyije a hasfalán mozgott. Végbele szorosan tapadt a szerszámomra a síkosító ellenére. Szerettem benne lenni, nagy élményt okozott. A farpofáimat Bandi markolászta és a nyelvével a zacsimat és a popsi lyukamat nyalogatta. Ujjaival vazelint kent a hátsó bejáratomra, majd bunkójával nekifeszült. Bejáratott popsimnak már nem kellett sok előkészítés, csak úgy magába szívta a férfi méretes dorongját. Mikor felnyársalt Bandi megállt, átadta nekem az irányítást. Ha hárman háromfele mozgunk, azzal senki sem jár jól, így mikor Laciba nyomtam a dákóm, a Bandié épp kifelé csúszott belőlem, és ellenkezőleg. Három férfitest szorosan zilált egymáson, Bandi a fülembe szuszogott és édes szavakat mormolt:
- Isteni szoros segged van Mutyókám. Csak mozogj kicsim!
Laci sem akart lemaradni:
- Dugj meg rendesen Boyszi!
Náluk csak én élveztem jobban a helyzetet, hisz én jártam barátom szűk segge és a hátul teljesen kitöltő hatalmas fasz közt. Előre és hátra, és újra és újra ez egy kéjes túra. Bandi a hasamnál benyúlt és megmarkolta Laca péniszét, gyúrni kezdte finoman de határozottan. Bandi nagyon értett ehhez. Laca segge egyre többször szorított rá a faszomra, így a szűk barlang még izgatóbb lett, míg Laca összespriccolta saját mellkasát, ahogy segge ütemesen összerándult beindította az én orgazmusomat. Miközben rendesen megöntöztem barátom bensőjét az én pulzálásom Bandit fejte le alaposan. A férfi olyan mélyen belém lökte, amennyire lehetséges, a farkát a gyomromban éreztem és forróság töltött meg. Később Bandi fütyköse kicsusszant belőlem, az enyém Laciból. Lejjebb csúsztam és Barátom mellkasáról, hasáról nyalogattam fel a spermatócsákat, miközben Bandi nyelve ismét a popsimat ostromolta. Laca puhult faszát szopogattam, Bandi közelebb hajolt és barátom seggéből kiszivárgó gecimet nyaldosta fel. Ekkor csengettek.
Bandi köpenyt vett magára és kiment. Az előszobából egy női hang szűrődött be, és Bandi markáns hangja:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 09. 13. kedd 12:17
nagyon jó lett és folytasd... 9p
#5 zsuzsika 2016. 02. 27. szombat 07:27
Ez már undorító.
#4 papi 2014. 03. 21. péntek 12:03
Nagyon rossz
#3 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 13. vasárnap 22:27
Ha teoretikusan kepzeljuk bele magunkat akkor ok a dolog meg a tortenet, de ha abba, hogy tenyszeruen szenved a gyerek akkor nekem stop ez a story. A strukturajattekintve egyebkent nagyon jo, de talan vagy a fohos pasi korat kellett volna max 20 ig emelni, vagy a gyerekeket magasabbra max 15 evre.- mindent osszevetve nalam 7 pont!
#2 v-ir-a 2011. 02. 22. kedd 21:05
hát ez nem az én műfajom, és most nem a férfiak közti szexet értem. Súrolja , mit súrolja , súlyosan érinti a pedofiliát. Nem is tudtam végigolvasni,mert ez az egy dolog mélységesen felháborít
#1 Törté-Net 2011. 02. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?