A+ A-

Kéjes keresztutak

Előzmény: Álom és Valóság a vonaton
A vonat tovább zötyögött velem hazafelé. Kezdtem összeszedni magam.
A néni rendesen szóval tartott. Beszélgetésünk alatt - ami abból állt, hogy a néni beszélt, én hallgattam - megismertem a faluja minden lakóját. Megosztott velem minden pikáns témát, amiről tudott. (De jó, hogy nem ott élek!)
A nénike szóval tartott elég sokáig, és Keszthely előtt szállt le az egyik kisebb állomáson. Utána csend lett. (Végre!)
A vonat közben kezdett közeledni a végállomáshoz. Nekiláttam készülődni, mert nem szerettem volna a vonat végén leszállni, és sokat előre gyalogolni a peronon. Így hát elindultam előre. Ez a kocsisrész teljesen üres volt, legalábbis úgy tűnt.
Ahogy haladtam előre az egyik fülke ajtaját valaki elhúzta, karom megragadta és egy erős mozdulattal berántott. Kiabálni sem volt időm, mert egy Férfi szája abban a pillanatban a számra tapadt. Erősen, vadul csókolt. Amikor elemelte az arcát egy lélegzetvételnyi pillanatra, akkor láttam, hogy Ő az, a Férfi, aki az ablaknál állt.
Tovább csókolt, miközben a kezével végigsimogatta a testem. Minden egyes porcikámat végigjárta, tapogatta, markolászta. Belemarkolt a melleimbe. Majd az egyik keze lecsúszott a fenekemhez, és a szoknya alatt benyúlva simogatta. Olyan érzésem volt, mintha belém akarna mászni. Mintha minden egyes pólusát, sejtjét a testemnek birtokolni akarná. Nem szólt semmit továbbra sem. Nem is kellet, hiszen éreztem a vágyát. A vágyakozását, amely a combomhoz préselődött. Én pedig nem tudtam szólni, sikítani, hiszen a szája az én ajkaimat birtokolna. Mikor elvette a számról a száját már nem volt erőm még suttogni sem, a vágy már engem is elöntött.
Ami köztem és a fiú közt történt az elején, természetesen nem múlott el. Ott izzott bennem, felelevenedett a lelkemben, testemben. Felelevenedett, hogy a Férfi az ablaknál végignézhette (végignézte), ez persze csak még inkább izgatott.
Ezek pillanatok alatt futottak végig bennem, és mire a végére értem a gondolataimnak, már az egyik térdén ültem szemben Vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 11:56
Ellehetett olvasni.
#4 papi 2014. 01. 17. péntek 09:09
Nem rossz
#3 v-ir-a 2011. 02. 21. hétfő 21:31
vad, szenvedélyes, nagyon élvezetes...10 pont
#2 tiborg 2011. 02. 19. szombat 05:02
2. resz is kituno. 9.
#1 Törté-Net 2011. 02. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?