Anyu barátnőjének talpai - egy lábimádó naplójából

Szavazás átlaga: 6.41 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 11.
Hossz: 9 986 karakter
Elolvasva: 1 222 alkalommal
Tavaly nyáron történt, hogy a szüleim egyik hölgy ismerőse vendégeskedett nálunk. Éppen új helyre költözött, és amíg nem készült el az új lakás, addig egy hétre beköltözött a vendégszobába hozzánk, viszont a szüleim nyaralni készültek, így kettesben töltöttem 3 napot a vendégünkkel. Nagyon csinos nő, 38 éves, de nagyon fiatalos és nagyon ad magára. Úgy is mondhatnánk, hogy szeret tetszeni a férfiaknak. Átlagos magasságú, formás testalkat, szolis bőr, természetes szőke hosszú haj, nem titkolt szilikon cicik – tudom, mivel már előttem is többször monokinizett – és a lényeg egy nagyon szép 37-es lábikó. Vékony, íves, látszatra is bársonyosan puha, hófehér talpak, egyiken sincs sehol egy kis bőrkeményedés sem, hosszúkás lábujjacskák, szép ápolt pedikűr rövidre vágva, mindig lakkozva. Általában francia van neki felrakva a lábujjaira, de láttam már rajta korábban mélyvöröset, hófehéret, rózsaszínt, kéket is.

Amikor nálunk vendégeskedett akkor franciára volt festve a lábujjkörme, rövidre vágva, mindegyik szép szabályos és nagyon izgató, a nagylábujjaktól a kislábujjakig. És ami még nagyon tetszett, hogy amikor dolgozni ment akkor mindig magas sarkú cipőket, szandálokat hordott, a szabadidejében flip-flopot és otthonra volt neki egy vékony fatalpú papucsa, amin csak egy kis vékony fekete bőrpánt futott végig a lábfej felett egy kis csattal a tetején. Ezt természetesen hozzánk is elhozta, és bent a házban ebben járt-kelt. Mondanom sem kell, hogy állandóan felállt a faszom, amikor megláttam őt, ahogy otthon ebben járkál nálunk. Utolsó nap délelőtt a szobája előtt mentem el, és bekukkantottam, közben hozzá a folyosóról, mert érdekelt, hogy mit csinálhat.

A szobában ült az asztalnál, és a laptopját nyomogatta. Egy kis spagettipántos miniruha volt rajta, meg a fatalpú papucs. Jobb lába keresztbe téve a bal térdén pihent, így a papucsa bal fele a földön volt, és a bal lábának a lábujjai a papucs közepén voltak, de a sarka nem ért le, jobb lábával meg a lábujjain billegtette a papucs másik felét, néha már csak a nagylábujjának a hegyén megtartva a papucsot. Aznap nagyon jó idő volt, nyitva volt az erkélyajtaja és a szobaajtaja is és a szobaajtóból is lehetett látni, hogy kicsit nyirkosak a talpacskái, ahogyan papucs fatalpához érve kicsit megizzadt, és közben helyenként kis halovány foltocskákat hagy a papucsának a fényesre lakkozott felületén, mint tükrön a finom vékony pára.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.41 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 24. 14:45
#6
A lábfétis nem jön be.
1
a
A57L
2019. szeptember 1. 04:34
#4
Furcsa ez a lábimádat.
1
p
papi
2013. május 11. 07:28
#3
Nem nagyon jönnek be az ilyen extrém történetek. Hogy lehet jobban élvezni egy lábujj szopogatást mint egy mellbimbot vagy puncit?
1
dissolvedgirl
2011. február 11. 14:45
#2
Valahogy nem tudtam azonosulni a történettel.
1
T
Törté-Net
2011. február 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1