A+ A-

Határtalan élvezetek 2. rész

A munkások másnap reggel meg is jelentek. Két korábbi partnerem elmondhatta a többieknek is mi történt, mert már a megérkezésükkor észrevettem, hogy amint kimentem az újságért szinte levetkőztettek a szemükkel. Bár ennek az alapját én adtam meg, mivel egy selyem köntösben tipegtem végig közöttük. Puncim azonnal izgalomba jött tekintetüktől.
Visszatérve a lakásba azonnal nekiláttam a készülődésnek. Nem akartam csalódást okozni a férfiaknak, elviselhetetlen volt a gondolat, mi lesz, ha nem tartanak elég kívánatosnak és nem basznak ma is meg.
Elővettem a fiókból a vörös tangámat a hozzá tartozó melltartóval és harisnyával, férjem ezt szerette a legjobban. Úgy gondoltam, hogy ebben nekik is fogok tetszeni. Felöltöztem, hajamat is begöndörítettem és finom sminket raktam fel. Igyekeztem koncentrálni, de percenként vettem észre, hogy nem tudok másra gondolni csak a fiatal srác hatalmas faszára és megőrjít , hogy használják már kényükre-kedvükre a puncim. Meglepődtem magamon is, hogy ennyire elveszítem a fejem, de bármit, szó szerint bármit megtennék azért, hogy gyönyörű faszuk a puncimban legyen.
Hamarosan azért befejeztem a kézülődést és a nappaliba mentem. Az ajtót most már tudatosan hagytam nyitva. A kanapén ültem és vártam mikor jönnek, hogy szolgáljam ki igényeiket. Az idő nagyon lassan telt, puncim őrjöngött a vágytól. Nem tudtam elképzelni hogy mi történt, miért nem jönnek már. Kétségbe estem, hogy előző nap mégsem voltam nekik elég jó és már nem is kívánnak eléggé.
Eltelt az egész délelőtt és én már teljesen kezdtem lemondani a mai baszásról.
Csak ültem magamba roskadva elkeseredetten, magalázottnak éreztem magam. Már azon voltam hogy szégyen ide szégyen oda vörös rucimban kimegyek közéjük és könyörögve megkérem őket, hogy had szopjam legalább őket. Abban a percben azonban hirtelen megjelent a szobában az előző napi partnereim közül az idősebbik.
- Látom már vártál bennünket ribanc! - szólt durván hozzám.
Majdnem elsírtam magam, hogy végre itt van.
- Azt hittem már nem is fogtok ma megbaszni! Bármit megteszek nektek amit csak kívántok, csak csillapítsátok puncim vágyait! -feleltem alázatosan.
- Jó válasz! Férjed azonban megköveteli a kemény munkát így először a kertben kellett a munkát befejezni és csak most következhetsz Te! Férjed nem tudja, hogy rád is kiterjed a munkavégzésünk, de ha nem leszel kellően kedves velünk ma is akkor elmondjuk neki és neked véged.
Pinámból elkezdett folyni a nedvesség. Ha férjem megtudja, hogy a munkások kurvája lettem azonnal kidob - gondoltam, de vágyaim mindent felülmúltak.
- Bármit megteszek! - válaszoltam.
- Hamarosan itt lesz a főnökünk is. Beszámoltunk tegnapi kalandunkról veled és ez nagyon kíváncsivá tette. Nagyon szereti a szép nőket, ezét ma őt is kell szolgálnod. Addig is amíg megérkezik mi játszunk veled. - szólt és intésére a többi munkás is bejött a nappaliba.
Öten voltak. Előző napi két férfin túl további három munkás akarta, hogy megjárassa bennem faszát. Megijedtem. Azt hittem, hogy a múlt alkalom után ezen a napon is csak ők ketten fognak megbaszni. Nem tudtam, hogy ki fogom-e bírni öt ilyen kemény férfi vágyait, de nem volt mit tenni. Puncim követelte ami neki jár és ekkor már teljesen behódoltam nekik. Ráadásul eszembe jutott, ha nem leszek elég engedelmes férjem is megtudja mi történt.
- Izgass fel bennünket ringyó!- utasított a férfi- vedd elő azt a fekete műfaszt és baszd meg magad vele, de a seggedet ám!
Önkívületben kerestem elő a segédeszközt és visszaültem a kanapéra. Lábamat amennyire csak tudtam szétnyitottam és félrehúztam bugyimat. A férfiak meglátták nedvességtől tocsogó puncim, amelyhez azonban nem nyúlhattam. Elmúlt napi események miatt már tudtam, hogy seggem is élvezi, ha kényeztetik sőt az igazi az ha ott és pinámban is egyszerre van egy nagy fasz, így gond nélkül nyomtam fel magamnak a műfaszt.
Nem teketóriáztam és azonnal tövig nyomtam magamba és abban a pillanatban hatalmas orgazmus tört rám, hiszen egész nap vágyakozással telt el és most végre bennem van valami kemény.
Őrült tempóban kezdetem baszni magam. Ez tetszett a férfiaknak, mert hamarosan előkerült a farkuk és rázni kezdték. Miközben seggemben volt a műtag én nem tudtam tekintetemmel elszakadni a faszukat verő férfiaktól é vágyakozva néztem csodálatos hímtagukat.
- Könyörgök basszatok meg - kérleltem őket!
- Megkapod amit érdemelsz, mindegyikünk szétdugja a segged, de a puncidhoz nem nyúlunk, az a főnökünk előjoga - nézett társaira az idősebb munkás.
Hozzám léptek és utasítottak hogy térdeljek eléjük. Seggemben a műfasszal kezdtem szopni felváltva a férfiakat. Tövig kaptam a hatalmas faszokat olykor még a könnyem is kicsordult olyan mélyen a száma nyomták. Számban és két kezemben egyszerre voltak a farkak és szinte láttam magam kívülről, hogy szenvedélyesen szopok. Lángolt a testem és alig várta, hogy használják már végre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 15:12
Jó hogy nemkapott gyomorontást a nő a sok gecitől.

Nem lessz folytatása?
#3 v-ir-a 2011. 08. 19. péntek 21:35
pff...hülyeségeket is ír, "Nem teketóriáztam és azonnal tövig nyomtam magamba és abban a pillanatban hatalmas orgazmus tört rám," na persze sikosító nélkül, csak úgy egyből tövig bement a vibri...kész röhej, én eddig olvastam, a többire már nem is vagyok kiváncsi
#2 gyuri0926 2011. 02. 11. péntek 07:50
Hát engem nem igazán , ez nem női írás , így nő nem beszél , nem ír a szexről , ez egy fiatal tapasztalatlan , eléggé perverz fiúka agyszüleménye.
#1 Törté-Net 2011. 02. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?