A+ A-

Egy vállsérülés

- Hogy sikerült megrántani a vállad? - kérdezte a lakótársnőm és egyben barátnőm, miközben masszírozta bele a sport krémet.
- Áhh,- nyögtem fel a fájdalomtól- az irodában... héé óvatosabban! Szóval az irodában beesett egy pár papír az íróasztalom mögé, és csak úgy tudtam kivenni, hogy kissé megemelve, odébb húzom az asztalt. Rosszul emelhettem meg. - magyaráztam.
A nappaliban feküdtem a kanapén, Niki pedig mellettem térdelve krémezte fájós vállam. Levettem a blúzom, csak a melltartó maradt rajtam, melynek pántját Niki félre húzta, hogy ne legyen krémes. Ismerős nyikorgást hallottam, tudtam, hogy Peti, a vőlegényem ért haza a munkából. Nem zavartattuk magunkat, Niki tovább krémezett. Péter is bejött a nappaliba, majd leült a fotelbe, s kíváncsiskodni kezdett, hogy mi történt velem. Niki lassú, kör-körös mozdulatokkal fejezte be a krémezést, majd visszaigazította melltartóm pántját a helyére.
Miután befejezte, a szobájába ment. Egy hónapja lakott velünk, de nem volt túl jóban Petivel, valamiért nem szerették egymást, így kerülte a társaságát. Párszor összeszólalkoztunk Petivel Niki miatt, ő már kezdettől fogva ellenezte, hogy nálunk lakjon, ám szegény lányt nagyon megviselte az édesanyja halála, s az alkoholista apja hitelei miatt a bank elvitte a családi házat, ezért nem is volt hová mennie, így befogadtuk őt, mint albérlőt. Kedves és csinos lány volt, ám valahogy a férfiakkal sosem volt szerencséje. Gyakran panaszkodott, hogy csak kihasználják őt a pasik, s az első szex után már le is lépnek tőle.
- Drága, kicsit lemegyek a haverokkal sörözni, ha nem bánod? Nem maradok sokáig, maximum éjfélre haza jövök! - mondta Peti.
- De... azt ígérted, hogy ma este itthon borozgatunk!
- Tudom, de itthon van a kedves barátnőd is... így hogy akarsz borozgatni? - kérdezte suttogva.
- Jaj, Peti, ne legyél már ilyen, miért ne borozhatna velünk ő is? Miért nem tudtok jóba lenni? - kérdeztem én is suttogva, nehogy meghallja Niki.
- Na, jó, nem bánom. Akkor lemegyek borért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 david70 2015. 08. 26. szerda 18:52
Jó volt, oda képzeltem magam.
#6 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 10:15
Ez csak egy közepes írás. A helyesírásról nem is beszélve.
#5 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:18
Nem rossz.
#4 tiborg 2011. 03. 2. szerda 05:45
Ez a sztori jo alap egy bovebb, eletelibb atirashoz.....talan
#3 Pavlov 2011. 02. 10. csütörtök 15:49
A karakterek mintha akarat nélküli figurák lennének, úgy mozognak ebben a történetben. Ráadásul az a sok helyesírási hiba... jaj...
#2 gyuri0926 2011. 02. 10. csütörtök 07:24
Szegény Niki is érdemelt volna , többet !!
#1 Törté-Net 2011. 02. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?