A+ A-

Társasjáték - Az ötödik szint előtt

Lacin volt a sor, és miközben Nóri visszabotorkált a helyére, felolvasta a feladatát:
- Azt mondja: „A következő ruhadarabodtól egy lány szabadítson meg, minél izgatóbban, úgy, hogy közben meg is simogatja azokat a felületeket, amelyeket a ruha takar...”
Egészen ártatlanul hangzott, de itt a negyedik pályán eléggé valószínű volt, hogy már mindenkin csak alsónemű van, így rajta is már csak boxershort volt. Máris nedvesedni kezdtem a gondolatra, hogy most mi következik, de talán ezt megérezte az ujjaival, mindenesetre tovább húzott engem, és Pannihoz indult. Panni, akit ugyan nem bántott, hogy Zoli az előbb engem választott, de azért szerette volna hangsúlyozni, hogy ő is tud mással kéjelegni, nagy örömmel látott hozzá a feladathoz. Szorosan zárt lábakkal felállt, a helyére leültette Lacit, hátradöntötte, hogy az könyökére támaszkodjon a kanapén, és mellé guggolt. Hajával elkezdte simogatni Laci hasát, combjait, majd a haja alatt a kezeivel is nekilátott a kényeztetésnek, egyre feljebb húzva a boxer szárait, néha be-becsúsztatva alá a kezét. Laci sóhajtozott az érintésre, és amikor a kezek a farkához értek egy-egy pillanatra, összerázkódott. Panni hosszú haja alatt alig láttunk valamit, ám egyszercsak megjelent a boxer Laci térdeinél, majd végül teljesen lekerült róla. Panni tánca még egy darabig eltartott, haja közül pedig néha elővillant az égnek meredező dákó.
Ahogy véget ért az attrakció, és Laci, shortját maga elé tartva, nehogy kiüsse a szemünk útközben, visszajött a helyére, Nórira pillantottam, aki a látvány hatására önfeledten masszírozta a melleit. Kíváncsi voltam, a többiek ezt észrevették-e, de azt tapasztaltam, hogy Peti és Zoli engem néz megigézve. Követtem a tekintetüket, és lenéztem, majd gyorsan elrántottam a kezem, és visszahúzkodtam a szoknyám. Észre sem vettem ugyanis, hogy az előbb puncim elkezdte hiányolni Laci ujjait, és ezt a látvány hatására öntudatlanul is a saját kezemmel próbáltam pótolni, felhúzva a szoknyám, megmutatva puncim a hálás közönségnek, ráadásul finom ujjazás közben. Laci, aki arra számított, hogy „hűtlensége” miatt bosszúból nem fogom visszaengedni, vagy legalábbis kéretem magam, zseniálisan megoldva a helyzetet csak annyit mondott:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:28
Egész jó.
#3 papi 2013. 04. 17. szerda 06:08
Az apró részletek nem számítanak.
#2 v-ir-a 2011. 02. 5. szombat 23:04
nagyo szuper ez a társasjáték, de mintha felcserélődött volna ez asztori az elözővel....vagy bennem van a hiba? Hisz már megvoltak a nyertesek a vesztesek is...egy nagyon jó menet után Lacin miért volt boxer? Nem értem, de ettől függetlenül izgató ez arész is smile
#1 Törté-Net 2011. 02. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?